Averea şi interesele colonelului Tache Tudor, adjunct al ISU „Dobrogea“ (documente)

Conform celei mai recente declaraţii de avere, completată în aprilie anul trecut, adjunctul inspectorului-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ al judeţului Constanţa, col. Tache Tudor, nu deţine terenuri sau alte bunuri imobile, în afara unui apartament de 66 de metri pătraţi, deţinut în coproprietate cu soţia, achiziţionat în anul 1995.
 
Colonelul are, în schimb, un tractor agricol şi două autoturisme marca Skoda. Adjunctul ISU „Dobrogea“ a declarat, în anul 2014, mai multe conturi în lei deschise la diverse bănci pe numele său, al soţiei sau al fiului, în valoare totală de peste 50.000 de lei. Colonelul nu are datorii către bănci sau alte instituţii, dar nici nu a declarat alte active producătoare de venituri nete.
 
În anul 2013, Tache Tudor a declarat venituri de 74.462 de lei din salariul de adjunct al ISU „Dobrogea“ şi peste 65.000 de lei obţinuţi de soţia sa din activitatea de economist. La capitolul interese, colonelul menţionează că este membru al filialei Constanţa a Asociaţiei Generale a Inginerilor din România (AGIR).
 
 În anul 2011, Tache Tudor, pe atunci şef al Serviciului Prevenirea Incendiilor în cadrul instituţiei, declara că nu are în posesie niciun teren, însă deţine o jumătate dintr-un apartament în suprafaţă de aproximativ 65 de metri pătraţi. Şeful Serviciului Prevenirea Incendiilor a mai consemnat în document un tractor agricol şi două automobile marca Skoda. Fără bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă ori de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal sau altele asemenea, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, Tudor Tache nu are nici cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale ori regii autonome.

În ceea ce priveşte activele financiare, comandantul Serviciului Prevenirea Incendiilor a declarat că deţine un cont curent sau echivalent deschis în 2007 în valoare de 11.500 de lei, dar şi un CAR, de la ISU, de 3.500 de lei. Asta în timp ce soţia sa este posesoarea unui cont curent ori echivalent (inclusiv card) de 1.000 de lei, a unui depozit bancar (24.000 de lei), dar şi a unui fond de investiţii, în valoare de 3.200 de lei. Fiul celor doi deţine şi el un cont curent, în valoare de 3.500 de lei. Fără datorii ori ipoteci, Tudor Tache a declarat un venit salarial, în calitate de şef Serviciu, în valoare de 67.695 de lei, soţia sa, contabil-şef, a adus în casă 54.400 de lei, în timp ce fiul lor (economist) a câştigat 2.112 lei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.