Fără imobile şi bunuri mobile Averea şi interesele consilierului judeţean Gheorghe Măndilă (documente)

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa au început, conform literei legii, să fie încărcate declaraţiile de avere şi de interese ale consilierilor judeţeni, pentru anul fiscal încheiat. În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere completată în anul 2015 de Gheorghe Măndilă, consilier judeţean din partea PNL (fost PDL).

Consilierul liberal Gheorghe Măndilă precizează, în declaraţia de avere depusă pe 3 iunie 2015, că nu deţine terenuri, clădiri, automobile, bijuterii, obiecte de artă ori de cult, dar nici bani în bancă. Cu toate acestea, democrat-liberalul a acumulat mai multe datorii: 250.000 de lei la CEC Bank, sumă împrumutată în 2006 şi scadentă în 2026, şi 10.000 de lei de la ING Bank (2008 - 2018).
De la CJC, alesul judeţean Gheorghe Măndilă a ridicat, anul trecut, o indemnizaţie totală de 8.408 lei (faţă de 8.670 de lei, conform declaraţiei anterioare), în timp ce din postul de consilier parlamentar a câştigat doar 11.400 de lei (faţă de 20.300 de lei - anul trecut). Soţia sa a câştigat de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, ca asistent registrator, 28.200 de lei, în anul 2014. La toate acestea se adaugă şi alocaţia fiicei lor, în valoare de 504 lei. În declaraţia de interese, George Măndilă a menţionat calitatea de secretar general al Biroului Permanent Judeţean al PNL (PDL) Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Averea și interesele lui Gheorghe Măndilă, consilier personal al primarului Vergil Chițac și președinte la OMD Mamaia - Constanța (DOCUMENTE)

03 Oct 2023 1483

Averea și interesele lui Marian Cioacă, inspector în CJC - Compartiment Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 2695