Averea și interesele Emilia Văleanu, șef birou la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

  • Conform declarației de avere, depusă în 2022, aferentă anului fiscal 2021, Emilia Văleanu nu deține terenuri în posesie
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Emiliei Văleanu - șef Birou Siguranța Alimentelor la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
 
Conform declarației de avere, depusă în 2022, aferentă anului fiscal 2021, Emilia Văleanu nu deține terenuri. De altfel, are în posesie o casă de locuit dobândită în anul 2012, în suprafață de 140 mp, la Ovidiu, dobândită prin construire. La București are un apartament de 45 mp, alături de soț, cumpărat în 2019. În 2020, tot alături de soț, a achiziționat un apartament de 72 mp, la București.
 
La capitolul datorii, are un credit contractat la ING, în anul 2019, scadent în 2024, cu o valoare totală de 110.000 lei. Ca venituri, de la DSVSA, Emilia Văleanu a încasat salariul de 102.604 lei, în timp ce soțul a primit 18.000 lei ca administrator la SC Sinapsa Top SRL.
 
În declarația de interese, Emilia Văleanu a notat calitatea de asociat în firma Sinapsa Top SRL, unde are 40 de părți sociale. Totodată, este membri în Colegiul Medicilor Veterinari din România – Filiala Constanța, Asociația Generală a Medicilor din România – Filiala Constanța și Sindicatul Camera Veterinarilor din Județul Constanța.
 
În declarația din 2021, aferentă anului fiscal 2020, apar cele două apartamente din București, cât și casa din Ovidiu. De asemenea, apare un apartament vândut la data de 22 decembrie 2020 pentru suma de 86.000 de euro către o persoană fizică. Ca venituri, de la DSVSA Constanța, Văleanu Emilia a declarat 102.000 lei, iar soțul a primit 18.000 de lei de la firma familiei.
 
În declarația completată în 2020, pentru anul fiscal 2019, apare apartamentul din București și casa din Ovidiu, cât și un apartament din Constanța, cumpărat în 1999, în suprafață de 68 mp. Restul bunurilor nu au suferit modificări.
 
SC Sinapsa Top SRL

 
Societatea este înființată în anul 2001 și are sediul social în localitatea Ovidiu, județul Constanța, pe strada Podului. Activitatea principală a companiei, conform codul CAEN, este de „Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun”. Asociați în firmă sunt Vasile Văleanu - 60% și Emilia Văleanu - 40%, unde Vasile Văleanu este și administrator al companiei. În anul 2021, firma a raportat 3 salariați, la o cifră de afaceri de 363.114 lei și un profit de 15.231 lei.
 

Totodată, Văleanu Vasile apare ca asociat unic și administrator în firma M&G Victoria Cm SRL, cât și în firmele Davids ADR Market SRL (radiată) și Trainic Works SRL (radiată).
 
M&G Victoria Cm SRL a avut, în 2021, o pierdere de 5.018 lei, la o cifră de afaceri de 416.302 lei, fiind înregistrați 2 salariați. Sediul social al firmei este în comuna Cerchezu din județul Constanța, fiind fondată în anul 1992. Activitatea principală este de „Transporturi rutiere de mărfuri”, însă CAEN realizat în ultimul an pentru care există bilanț este de comerț. Cum aminteam mai sus Vasile Văleanu este asociat unic și administrator.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Emiliei Văleanu - șef Birou Siguranța Alimentelor la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Averea și interesele Ecaterinei Tănase, șef Birou Sănătate Animală în cadrul din DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Emilia Văleanu, șef birou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

23 Jan 2024 768

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 11 august 2023

16 Aug 2023 1296