Averea și interesele fostului comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța, Ileana Andrei (DOCUMENTE)

 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ilenei Andrei, fost comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ilenei Andrei, fost comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completate la data de 9 mai 2022, Ileana Andrei a consemnat că deține, din 2012, prin donație, un apartament, în Constanța, în suprafață de 44 mp.
 
În privința activelor financiare, Ileana Andrei a precizat că are la ING Bank un cont curent sau echivalente (inclusiv card) 19.900 de euro.
 
În calitate de comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța Ileana Andrei a încasat 56.012 lei, conform declarației de avere.
 
Asta în timp ce soțul (Andrei Marius Iulian, proiectant) a încasat 64.272 de lei de la SC Andrei Future Design SRL, SC Apă Canal Proiect SRL și SC Branșamente Apa și Canal SRL.
 
Conform declarației de interese completată la data de 9 mai 2022, Ileana Andrei a precizat că este membru în Sindicatul Garda Națională de Mediu. Tot în declarația de interese sunt menționate contractele încredințate prin achiziție directă și SEAP, beneficiarele fiind SC Apă Canal Proiect SRL - instituţiile contractante: UAT Agigea și UAT Constanța, UAT Lumina și UAT Ovidiu.

 
Andrei Future Design SRL
 

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 02 februarie 2023, Andrei Future Design SRL are sediul social în Cumpăna, se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, iar pentru anul 2021, cu un singur angajat, a declarat o cifră de afaceri de 12.356 de lei, cheltuieli de 175.533 de lei și o pierdere de 119.475 de lei.
 
Asociat unic al Andrei Future Design SRL este, potrivit Confidas.ro, Șchiopu Nicolae, iar Andrei Marius Iulian este administrator.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Andrei Future Design SRL a încheiat 16 contracte de achiziții publice în valoare totală de 299.850 de lei, autoritățile contractante fiind comunele Cobadin, Limanu, Mihail Kogălniceanu, Nicolae Bălcescu, Topalu, orașul Năvodari, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, dar și Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei   
 
Nicolae Șchiopu apare, potrivit Confidas.ro, în Andrei Future Design SRL, iar în trecut a apărut în Nick & Company SRL și în Aster SRL, ambele radiate.
 
Potrivit Confidas.ro, Andrei Marius-Iulian apare în Branșamente Apă Canal SRL, Apa Canal Proiect SRL, Andrei Future Design SRL, Consultanță și Proiectare App și Canal SRL, Consultanță și Proiectare Apă și Canal SRL (reprezentant asociat persoana juridică), iar în trecut a figurat în Sanit Proiect SRL, radiată.
 
Apă Canal Proiect SRL
 
Apă Canal Proiect SRL are sediul social în Constanţa, se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, iar pentru anul 2021, cu trei salariați, a raportat o cifră de afaceri de 642.831 de lei, cheltuieli de 405.860 de lei și un profit net de 238.908 de lei.
 
Andrei Marius Iulian figurează ca asociat unic și administrator.
 
Compania Apa Canal Proiect SRL a încheiat două contracte de achiziții publice în valoare totală de 75.000 de lei, autoritățile contractante fiind comunele Lumina și Mircea Vodă.
 
Branșamente Apă Canal
 
SC Branșamente Apă Canal SRL are sediul social în Constanţa, se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea și este controlată de Andrei Marius-Iulian, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2021, cu doi angajați, Branșamente Apă Canal SRL a raportat o cifră de afaceri de 286.152 de lei, cheltuieli de 205.763 de lei și un profit net de 78.284 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Ileanei Andrei, fost comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și:
 
Averea și interesele
Emilia Văleanu, șef birou la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Declarații de avere Constanța Ce avere are Violeta Daniela Sasu, consilier principal al comunei Ciocârlia (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 368

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Mariei Isabela Ciorbaru, inspector asistent al comnei Seimeni (DOCUMENT)

19 Apr 2024 315

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Enuței – Felicia Barbu, secretar general al comunei Comana (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 444

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Lilianei Michineci, membru în comitetul director la ABADL (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 437

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Iulianei Florentina Ciubuc, secretar general, UAT Murfatlar (DOCUMENTE)

13 Apr 2024 571

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Gabriel Preoteasa, secretar general, UAT orașul Eforie (DOCUMENTE)

13 Apr 2024 505

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Dinu, secretar general, UAT comuna Albești (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 524

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Irinei Mîniosu, secretarul general al UAT comuna Saligny (DOCUMENTE)

07 Apr 2024 622

Declarații de Avere Averea și interesele lui Laviniu Marian Grigorescu, șef birou la ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 516

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Elenei Giorgiana Falina, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)

04 Apr 2024 571

Ce avere are Gigel Gabriel Lupu, șef formație la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral? (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 524

Anca Lungu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 568

Ce avere are Petrică Iancu, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 592

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Stelică Hagi, membru în comitetul director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 568

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 1195