Averea și interesele Virginiei Marin, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Virginiei Marin, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
  • Conform declarației de avere ce a fost completată la data de 14 mai 2022, Virginia Marin împreună cu familia deține șase terenuri intravilan, proprietar în acte fiind soțul, Adrian Marin, un apartament și o casă de locuit, ambele în Constanța tot pe numele soțului, dar și un autoturism Skoda, an de fabricație 2008
  • Angajata de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a mai declarat că deține și certificate de Trezorerie în sumă de 100.000 lei
  • Virginia Marin a declarat un venit în valoare de 49.538 lei de la Agenția pentru Protecția Mediului. Soțul ei, Adrian Marin a realizat un venit de 45.000 de USD
  • Potrivit declarației de interese, Virginia Marin apare ca membru în Sindicatul Albatros al Lucrătorilor Agenției pentru Protecția Mediului Constanța


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Virginiei Marin, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Conform declarației de avere ce a fost completată la data de 14 mai 2022, Virginia Marin împreună cu familia deține șase terenuri intravilan, proprietar fiind soțul, Adrian Marin, un apartament și o casă de locuit, ambele în Constanța dar și un autoturism Skoda, an de fabricație 2008.
Potrivit declarației de avere, soțul, Adrian Marin, deține mai multe terenuri intravilane, astfel, un teren de 500 mp, primit donație în 2005, în Constanța, un teren de 358 mp, cumpărat în 2016, la Năvodari, un teren de 500 mp, primit donație în 2019, la Constanța și un teren defalcat în două, deținut la Palazu, primit prin donație în 2019, în suprafață de 494 mp, respectiv 495 mp.

Potrivit documentației citate, deține un autoturism Skoda, fabricat în anul 2008.
 
Angajata de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a mai declarat că deține și certificate de Trezorerie în sumă de 100.000 lei.
Virginia Marin a declarat un venit în valoare de 49.538 lei de la Agenția pentru Protecția Mediului. Soțul ei, Adrian Marin a realizat un venit de 45.000 de USD, diurnă de la OSM Ship management Ltd, Singapore.

Alocațiile celor doi copii ai cuplului sunt în sumă de 5.700 lei anual.

Potrivit declarației de interese, Virginia Marin apare ca membru în Sindicatul Albatros al Lucrătorilor Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce avere are consilierul APM Constanța Elena Filip (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.