Averile angajaților AJOFM Constanța Consilierul superior Elena Potecașu, un teren și o locuință în declarațiile de avere (documente)


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. 


Continuăm astăzi cu cele ale consilierului superior Elena Potecașu. 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna mai 2015, Elena Potecașu deține în coproprietate (50% cotă parte) o locuință de 64 metri pătrați în Constanța.

Elena Potecașu nu deţine automobile, terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, depozite sau credite bancare.

În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2014. Camelia Paraschiv a încasat un venit anual de 42.625 de lei de la AJOFM Constanţa, în timp ce soțul ei a avut un venit anual de 30.000 de lei, iar copilul, 504 lei, din alocația școlară.

În 2016, nu au apărut mari modificări în ceea ce privește averea Elenei Potecașu. În declarația completată în iunie 2016, mai apare un teren la Năvodari, în suprafață de 750 mp, în coproprietate (50% cotă parte).
În ceea ce privește veniturile, în cazul Elenei Potecașu acestea se ridică la 43.651, reprezentând salariul anual, în timp ce soțul ei a încasat 30.000 de lei anual, iar copilul, din alocație, 1.008 lei.

În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Elenei Potecașu. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.