Declaratii de avere Constanta

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Levis Florin Hîj conduce un automobil Hyundai fabricat în 2008 (documente)

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului superior Levis Florin Hîj.
 
Din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, aflăm că inspectorul superior Levis Florin Hîj conduce un automobil Hyundai fabricat în anul 2008. Acesta nu deţine terenuri, imobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi sau depozite bancare.
 
La rubrica „Datorii“, este amintit un credit bancar în valoare de 120.000 de lei, scadent în anul 2042. În anul fiscal 2014, a obţinut venituri salariale de 46.858 de lei de la AJOFM Constanţa. Inspectorul superior Levis Florin Hîj nu este asociat în nicio societate comercială, potrivit declaraţiei de interese din 2015.
 
În declaraţia de avere completată în luna iunie 2016, este menţionat automobilul Hyundai fabricat în anul 2008. De asemenea, la rubrica „Datorii“ figurează un credit de 46.000 de franci elveţieni, scadent în anul 2043. În anul fiscal 2015, a încasat 41.908 lei de la AJOFM Constanţa.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului superior Levis Florin Hîj pot fi consultate în secţiunea „Documente“. 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Adriana Anişoara Ivan deţine un apartament (documente)

08 Mar 2017 765

Averile angajaților AJOFM Constanța Mihai Constantin Ilinca a uitat să-și completeze declarația de avere aferentă anului 2015 (documente)

07 Mar 2017 744

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul principal Simona Huzum, cu un apartament şi un automobil Citroen (documente)

06 Mar 2017 815