Declaratii de avere Constanta

Averile şi interesele angajaţilor AJOFM Constanţa Amalia Ermilov, cu trei bunuri imobile şi două maşini (documente)

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale auditorului superior Amalia Ermilov.
 
Printre bunurile deţinute de aceasta, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, se numără un teren intravilan de 165 mp, în Năvodari, dobândit în anul 2007, un apartament de 45 mp, dobândit în 1999, în Iaşi, şi o casă de 270 mp, în Năvodari. În garaj, Amalia Ermilov are două automobile: o Skoda fabricată în 2005 şi un Volkswagen fabricat în 1999.
 
Amalia Ermilov nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. La rubrica „Active financiare“ este trecut un cont bancar, deschis în anul 2011, în care este depusă suma de 60.000 (monedă neprecizată în declaraţia de avere).
 
În anul fiscal 2014, auditorul superior Amalia Ermilov a încasat de la AJOFM Constanţa 33.490 de lei, iar soţul său, 20.100 de lei. La aceste venituri se adaugă alocaţiile celor doi copii minori. Cât priveşte interesele, Amalia Ermilov nu deţine acţiuni la nicio societate comercială. Cel puţin aşa reiese din declaraţia de interese completată în anul 2015.
 
Şi în declaraţia de avere completată în luna iunie 2016 sunt menţionate terenul intravilan şi casa din Năvodari şi apartamentul din Iaşi. În schimb, la rubrica „Bunuri mobile“ apar două automobile Skoda. Unul fabricat în anul 2005 şi unul în 2015. Parcurgând rubrica „Active financiare“, aflăm că Amalia Ermilov a deschis în anul 2915 un depozit bancar în care este depusă suma de 53.000 (monedă neprecizată în declaraţia de avere). În anul fiscal 2015, auditorul superior Amalia Ermilov a încasat de la AJOFM Constanţa 37.681 de lei, iar soţul său, 23.562 de lei.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale Amaliei Ermilov pot fi consultate în secţiunea „Documente“.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Averile şi interesele angajaţilor AJOFM Constanţa Auditorul superior Maria Enache conduce un automobil Citroen (documente)

23 Feb 2017 1020

Directorii şi membrii CA, cu averile la (ne)vedere Cât de bogaţi sunt şefii RADET Constanţa, regia blamată de sute de abonaţi (documente)

13 Nov 2014 4560