Averile și interesele lui Lucian Sorin Cârjă, șef din cadrul DRDP Constanța (documente)

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere completată de şeful Centrului de Întreţinere şi Coordonare (CIC) - Valea Dacilor din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, Lucian Sorin Cârjă.
 
Potrivit celei mai recente declarații de avere, completată pe 21 aprilie 2015, Cârjă deține un teren intravilan de 1.800 mp, în comuna Cumpăna, dobândit în anul 2005. Potrivit propriilor consemnări, el nu deține imobile, automobile, dar nu are nici datorii. La capitolul „venituri”, acesta a declarat 27.262 de lei, de la DRDP Constanța, iar soția sa a câştigat 20.020 de lei de la Poliția Constanța. Totodată, Lucian Sorin Cârjă a câștigat 7.123 de lei din funcția de președinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Constanța.
În declarațiile de avere completate în 2014 și în 2013, este menţionat același teren intravilan din comuna Cumpăna.
 
Potrivit declarației de interese completate în anul 2013, Lucian Sorin Cârjă a fost membru de sindicat, iar în declarația de interese completată în acest an, acesta menţionează funcţia de președinte al AJF Constanța. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.