Carmina - Rodica Țăpuș, șef serviciu Relații Publice și Achiziții la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)



 
• Carmina - Rodica Țăpuș este șef serviciu Relații Publice și Achiziții la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Carmina - Rodica Țăpuș a menționat un apartament.
• În declarația de interese, Carmina - Rodica Țăpuș a precizat calitatea de membru SAPL.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Carminei - Rodica Țăpuș, șef serviciu Relații Publice și Achiziții la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 11 mai 2022, Carmina - Rodica Țăpuș a menționat că, împreună cu familia, deține un apartament. Acesta este amplasat în Constanța, are 53 de metri pătrați, a fost dobândit în 2011, prin contract de vânzare - cumpărare, iar proprietar, cu 1 / 1 cotă parte, este Carmina Țăpuș.
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Carmina - Rodica Țăpuș a înscris venituri din salarii și din alte surse. Veniturile salariale sunt ale sale, în valoare de 82.136 lei (de la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța), iar suma de 2.568 lei (venit din alte surse) provine din alocația copilului (de la AJPIS Constanța).   
 
Ca interese, Carmina - Rodica Țăpuș a declarat calitatea de membru SAPL (sindicatul angajaților din administrația publică locală).

 
Declarații de avere anterioare
 

În declarația de avere înregistrată pe 19 mai 2021, Carmina - Rodica Țăpuș a menționat apartamentul achiziționat în 2011, dar și un credit bancar contract la BCR, în 2011, și scadent în 2031, în sumă de 5.800 de euro. Veniturile familiei au cuprins sumele obținute de Carmina - Rodica Țăpuș de la DGEP Constanța (88.553 lei - salariu, 1.450 lei - vouchere de vacanță) și alocația copilului (1.982 lei, de la AJPIS). În declarația de interese, Carmina - Rodica Țăpuș a precizat calitatea de membru SAPL – CJC Constanța.
 
În declarația de avere și în cea de interese, documente depuse pe 23 decembrie 2020, Carmina - Rodica Țăpuș a încris aceleași date ca anul precedent, diferind doar veniturile: 78.128 lei (salariu), 1.450 lei (vouchere de vacanță) - Carmina - Rodica Țăpuș (de la DGEP) și 1.602 lei (alocația copilului).   
 
Experiența profesională
 
- Din 3 octombrie 2016 până în prezent - șef birou DPJEP Constanța;
- Între 3 martie 3016 și 3 octombrie 2016 - inspector DPJEP Constanța;
- Între 26 ianuarie 2015 și 3 martie 2016 - consilier Cancelaria Prefectului Constanța;
- Între 1 decembrie 2011 și 26 ianuarie 2015 - inspector DPJEP Constanța;
- Între 22 iulie 2010 și 1 decembrie 2011 - referent DPJEP Constanța;
- Între 1 iulie 2004 și 22 iulie 2010 - referent Consiliul Județean Constanța;
- Între 1 noiembrie 2000 și 8 mai 2002 - asistent personal Primăria Constanța;
- Între 6 noiembrie 1990 și 26 iunie 1999 - funcționar administrativ CNM Romline.
 
Educație și formare
 
- 2016 - curs postuniversitar - „Inițiere în Managementul Administrației Publice Locale“ - Academia de Studii Economice București;
- 2007 - 2011 - Universitatea Spiru Haret - Facultatea de Drept și Administrație Publică.
 
În CV, Carmina - Rodica Țăpuș a menționat și „bune abilități de comunicare dobândite în urma experienței, tenacitate, încredere în sine, perseverență, corectitudine“.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Carminei Țăpuș.
 
Sursa foto: Facebook (Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța)
 
Citește și:
 
Constantin Ion, director executiv la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.