Ce avere are Filiz Ismail-Pârcălabu, consilier Afaceri Europene în Prefectura Constanţa (documente)

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Filiz Ismail-Pârcălabu, consilier Afaceri Europene în cadrul Prefecturii Constanţa. Conform declaraţiei depuse în iunie 2014, Filiz Ismail-Pârcălabu deţine, în comuna 23 August, un teren din „alte categorii de terenuri extravilane, dacă se află în circuitul civil“, în suprafaţă de 500 de metri pătraţi, dobândit în 2006, prin cumpărare. Are, de asemenea, un apartament de 90 mp, dobândit în 2004, situat în municipiul Constanţa, precum şi o casă de locuit de 113 mp, în Eforie, dobândită în 2013, alături de soţul său, Ştefan Ismail-Pârcălabu. În declaraţia sa de avere figurează, de asemenea, un autoturism Mazda. Consilierul din cadrul Prefecturii Constanţa nu are conturi şi depozite bancare, nici plasamente şi investiţii directe, şi nici datorii.
În anul fiscal anterior completării acestei declaraţii de avere, Filiz Ismail-Pârcălabu a realizat, ca salariat al Prefecturii Constanţa, un venit de 62.360 de lei, în vreme ce soţul său, Ştefan Ismail-Pârcălabu, a avut onorarii obţinute din activităţi independente (avocatură onorariu) conform declaraţiei de impunere.
În declaraţia de interese a consilierului Afaceri Europene nu figurează niciun interes. Ştefan Ismail-Pârcălabu a fost, cu ani în urmă, şef Serviciu în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. În ceea ce o priveşte pe Filiz Ismail-Pârcălabu, aceasta activează în Prefectura Constanţa de pe vremea prefectului Radu Volcinschi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.