Ce avere are şeful teritorial al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, George Emil Costea (documente)

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier este un organism tehnic permanent aflat în subordinea Ministerului Transporturilor, care asigură la nivel naţional inspecţia şi controlul respectării reglementărilor naţionale şi internaţionale în domeniul transporturilor rutiere. Acesta verifică starea tehnică a vehiculelor rutiere, dar şi tarifele de utilizare sau de trecere pe reţeaua de drumuri din România.
 
Judeţul Constanţa se află în subordinea Inspectoratului Teritorial 2, alături de judeţele Brăila, Călăraşi, Ialomiţa şi Tulcea. În fruntea instituţiei teritoriale din Constanţa este George Emil Costea. Ultima sa declaraţie de avere a fost încărcată pe site-ul ISCTR la mijlocul anului 2017 şi este aferentă anului fiscal 2016.
 
George Emil Costea are funcţia de inspector de trafic în cadrul ISCTR, iar în declaraţia depusă la data de 26 august 2017 notase că deţine un teren intravilan de 1.000 de mp, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, alături de soţie, în anul 2007. Soţii Costea mai deţin trei apartamente, două prin cumpărare, unul prin credit ipotecar. Toate cele trei locuinţe sunt în Bucureşti, una de 57 de mp, din anul 2003, una de 35 de mp, din anul 2007, şi un apartament de 78 de mp, dobândit în anul 2015.
 
Inspectorul conduce un autoturism Mercedes-Benz, cumpărat în anul 2006. Emil Costea are un credit la ING, scadent în 2035, de 265.200 de lei, şi un credit la CAR RATB, de 34.000 de lei, scadent în 2020. Salariile soţilor Costea în anul fiscal 2016 (amândoi lucrează în cadrul aceleiaşi instituţii) au fost următoarele: Emil Costea a câştigat ca inspector de trafic 33.060 de lei, iar soţia a câştigat ca economist şi şef serviciu financiar suma de 43.781 de lei. De asemenea, au mai fost menţionate alocaţiile celor doi copii, fiecare în valoare de 1.008 lei pe an.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului-şef teritorial Emil George Costea.
 

Citeşte si:

 
Interviul online cu inspectorul-şef teritorial din cadrul ISCTR, George Emil Costea, nu a avut loc. Motivul şi cine nu a fost de acord (documente)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.