Ce avere deţine Ramona Iliuţă, noul director adjunct executiv al DSP Constanţa (documente)

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Constanţa are un nou director executiv adjunct pe probleme de sănătate publică. Este vorba despre dr. Ramona Iliuţă, medic primar pe igiena alimentaţiei. Aceasta a înlocuit-o pe dr. Mihaela Dinisov, care s-a pensionat.
 
„Dr. Ramona Iliuţă a fost promovată pe funcţia de director executiv adjunct până la organizarea unui concurs“, a declarat Cristina Schipor, directorul DSP Constanţa. Noul adjunct al DSP lucrează în sistemul medicinei preventive din anul 1993. Din 2003, este inspector la Serviciul de Control în Sănătatea Publică din cadrul DSP Constanţa.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în anul 2012, Ramona Iliuţă nu deţinea bunuri imobile. În schimb, conducea un automobil Volkswagen Passat, fabricat în anul 2001. În anul fiscal 2011, a câştigat suma de 21.278 de lei de la DSP Constanţa şi 139 de lei de la SOTRM Eforie Nord, în calitate de membru în Consiliul de Administraţie. La aceste venituri se adaugă şi alocaţia copilului minor, de 540 lei.
 
În actul completat în anul 2013, noul director adjunct al DSP Constanţa menţionează un apartament de 45 mp obţinut în 2013 şi dobândit în urma unei donaţii. La rubrica „Bunuri mobile“, regăsim automobilul Volkswagen Passat. În anul 2012, a câştigat 22.335 de lei de la DSP Constanţa, 107 lei de la SOTRM Eforie Nord, în calitate de membru în Consiliul de Administraţie. La aceste venituri se adaugă şi alocaţia copilului minor, de 540 lei.
 
Şi în ultima declaraţie de avere, completată în anul 2014 şi postată pe site-ul DSP Constanţa, regăsim apartamentul de 45 mp, obţinut în 2013. Noul director adjunct a mai declarat un automobil Mercedes, fabricat în anul 2008, obţinut prin „contract de novaţie subiectivă, prin schimbare utilizator şi contract leasing financiar“. În declaraţia de avere nu mai apare automobilul Volkswagen Passat, dar nici precizări cu privire la faptul că acesta ar fi fost vândut. În anul 2013, Ramona Iliuţă a contractat un credit de 16.250 de lei, scadent în anul 2018. În ceea ce priveşte veniturile, în anul 2013, directorul adjunct Ramona Iliuţă a câştigat 24.504 lei de la DSP Constanţa, la care se adaugă suma de 504 lei - alocaţia copilul minor.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.