Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (II)

  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandat
  • Venitul realizat de Gheorghe Donţu în ultimul an fiscal este de aproximativ 105.000 de lei
  • Marilena Dragnea, consilier judeţean PSD, deţine două imobile, unul în Corbu şi altul în Năvodari și două autoturisme
  • Colega de partid, Veronica Gheorghe, deține împreună cu familia, un teren de 5.000 mp în Cernavodă
  • Venitul realizat de familia Mîrşu în ultimul an fiscal depășește 200.000 de lei

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandat.

Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni iar prezentarea se va face funcție de apartenența politică și în ordine alfabetică.Începem, așadar cu grupul aleșilor de la PSD, care numără nouă consilieri.

Gheorghe Donţu, este unul dintre cei mai experimentați aleși județeni. Potrivit declarației de avere, consilierul deţine un teren în Poarta Albă, un apartament în Constanţa, dar şi două conturi în bancă. Venitul realizat de Gheorghe Donţu în ultimul an fiscal este de aproximativ 105.000 de lei, vezi secțiunea "documente".
Potrivit documentului, Gheorghe Donţu era şi este acţionar la BMC (n.r. Casa de Bucovina - Club de munte), FP (n.r. Fondul Proprietatea), SIF 2 (n.r. SIF Moldova SA), SWNG (n.r. S.N.G.N. Romgaz SA) şi TGN (n.r. S.N.T.G.N. Transgaz SA), iar valoarea totală a acţiunilor deţinute se ridică la 124.983,50 de lei.
 

Marilena Dragnea, venituri de 100.060 de lei

Marilena Dragnea, consilier judeţean PSD, deţine două imobile, unul în Corbu şi altul în Năvodari și două autoturisme şi venituri de 100.060 de lei, realizate în ultimul an fiscal, vezi secțiunea "documente". Veniturile acesteia în ultimul an fiscal au fost de aproape 50.000 de lei, la fel și ale soțului său.


Veronica Gheorghe, proprietară de autoutilitară

Colega de partid, Veronica Gheorghe, aflată la al doilea mandat de consilier județean, deţine împreună cu familia, un teren de 5.000 mp în Cernavodă, o casă în aceeași localitate, dar şi o alta în Constanţa, un autoturism marca Peugeot, precum şi o autoutilitară.
În ultimul an fiscal, Veronica Gheorghe a realizat venituri de 112.818 de lei, vezi secțiunea "documente".


Fostul comandant al Forţelor Navale, Alexandru Mîrşu, terenuri, imobile, conturi bancare și două autoturisme

Fostul comandant al Forţelor Navale, Alexandru Mîrşu este consilier judeţean din partea PSD, la primul mandat.
Potrivit declaraţiei de avere, acesta deţine în Agigea un teren de 500 mp, un imobil în Constanţa şi un altul în Năvodari, două autoturisme şi două conturi bancare. Venitul realizat de familia Mîrşu în ultimul an fiscal depășește 200.000 de lei, vezi secțiunea "documente". La capitolul interese, proaspătul consilier afirmă că face parte din Clubul Amiralilor, Liga Navală Română dar și din Cormorant Club UK.
Citește și:

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (I) 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declaraţii de avere Saveta Bălan, şef District Secţia de Drumuri Naţionale Slobozia, un teren, o casă şi o maşină (DOCUMENTE)

04 Jul 2022 384

Declarație de avere Ce avere are Mariana Aprodu, șef serviciu financiar, contabilitate și resurse umane în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)

30 Jun 2022 717

Declarații de avere Mirela Stancu, șef de laborator la CNAIR, deține mai multe bunuri (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 596

Radu Tudor Gheorghe, șef formație DRDP Constanța, o casă și două mașini (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 522

Declarație de avere Alexandru Pasol, șef district DRDP - Secția de Drumuri Naționale Fetești, deține mai multe terenuri și imobile. O parte provin din moșteniri

18 Jun 2022 544

Declarații de avere Ce avere avere are Dorina Necula, șef de tură în cadrul DRDP Constanța (DOCUMENTE)

16 Jun 2022 651

Declarație de avere Ce avere are Paul Nicolae Mocanu, șef serviciu la CNAIR SA (DOCUMENTE)

15 Jun 2022 714

Declarații de avere Nicu I. Mihăilă, șef centru de întreținere și coordonare în cadrul DRDP Constanța – secția autostrăzi, deține patru vehicule (DOCUMENTE)

14 Jun 2022 636

Ce avere are Doru Romulus Jora, șef District la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța – Secția de Drumuri Naționale (DOCUMENTE)

10 Jun 2022 478

Declarații de avere Adrian Hartman, șef de district la DRDP Constanța, deține un apartament și o mașină (DOCUMENTE)

09 Jun 2022 645

Declarații de avere Daniel Dumitrescu, șef formație în cadrul CNAIR, deține un teren moștenit și un apartament dobândit prin contract de donație. Ce mașină conduce (DOCUMENTE)

04 Jun 2022 653

Declarații de avere Monica Anca Moroianu, membru în CA al Termoficare Constanța SRL, deține mai multe terenuri și apartamente (DOCUMENT)

28 May 2022 984

Declarație de avere Liviu-Dorel Popa, administrator special la RADET Constanța, deține două bunuri (DOCUMENT)

23 May 2022 1096

Declarații de avere Bari Nervin, șef district la DRDP Constanța, deține mai multe terenuri în Valu lui Traian (DOCUMENTE)

19 May 2022 860

Declarații de avere Alexandru Gheorghe, șef de agenție la DRDP Constanța, a moștenit două terenuri și o casă (DOCUMENTE)

12 May 2022 712