Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (II)

  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandat
  • Venitul realizat de Gheorghe Donţu în ultimul an fiscal este de aproximativ 105.000 de lei
  • Marilena Dragnea, consilier judeţean PSD, deţine două imobile, unul în Corbu şi altul în Năvodari și două autoturisme
  • Colega de partid, Veronica Gheorghe, deține împreună cu familia, un teren de 5.000 mp în Cernavodă
  • Venitul realizat de familia Mîrşu în ultimul an fiscal depășește 200.000 de lei

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandat.

Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni iar prezentarea se va face funcție de apartenența politică și în ordine alfabetică.



Începem, așadar cu grupul aleșilor de la PSD, care numără nouă consilieri.

Gheorghe Donţu, este unul dintre cei mai experimentați aleși județeni. Potrivit declarației de avere, consilierul deţine un teren în Poarta Albă, un apartament în Constanţa, dar şi două conturi în bancă. Venitul realizat de Gheorghe Donţu în ultimul an fiscal este de aproximativ 105.000 de lei, vezi secțiunea "documente".
Potrivit documentului, Gheorghe Donţu era şi este acţionar la BMC (n.r. Casa de Bucovina - Club de munte), FP (n.r. Fondul Proprietatea), SIF 2 (n.r. SIF Moldova SA), SWNG (n.r. S.N.G.N. Romgaz SA) şi TGN (n.r. S.N.T.G.N. Transgaz SA), iar valoarea totală a acţiunilor deţinute se ridică la 124.983,50 de lei.
 

Marilena Dragnea, venituri de 100.060 de lei

Marilena Dragnea, consilier judeţean PSD, deţine două imobile, unul în Corbu şi altul în Năvodari și două autoturisme şi venituri de 100.060 de lei, realizate în ultimul an fiscal, vezi secțiunea "documente". Veniturile acesteia în ultimul an fiscal au fost de aproape 50.000 de lei, la fel și ale soțului său.


Veronica Gheorghe, proprietară de autoutilitară

Colega de partid, Veronica Gheorghe, aflată la al doilea mandat de consilier județean, deţine împreună cu familia, un teren de 5.000 mp în Cernavodă, o casă în aceeași localitate, dar şi o alta în Constanţa, un autoturism marca Peugeot, precum şi o autoutilitară.
În ultimul an fiscal, Veronica Gheorghe a realizat venituri de 112.818 de lei, vezi secțiunea "documente".


Fostul comandant al Forţelor Navale, Alexandru Mîrşu, terenuri, imobile, conturi bancare și două autoturisme

Fostul comandant al Forţelor Navale, Alexandru Mîrşu este consilier judeţean din partea PSD, la primul mandat.
Potrivit declaraţiei de avere, acesta deţine în Agigea un teren de 500 mp, un imobil în Constanţa şi un altul în Năvodari, două autoturisme şi două conturi bancare. Venitul realizat de familia Mîrşu în ultimul an fiscal depășește 200.000 de lei, vezi secțiunea "documente". La capitolul interese, proaspătul consilier afirmă că face parte din Clubul Amiralilor, Liga Navală Română dar și din Cormorant Club UK.




Citește și:

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (I)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 486

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 560

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

Declarații de avere Constanța Constantin Cerneagă, șef birou în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 735

Declarații de Avere Averea și interesele lui Nicolae Dan Cionoi, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 621

Declarații de avere Constanța Colesnicencu Daniel, șef atelier la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 535

Declarații de avere Constanța Raluca Cojocaru, șef birou la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

13 Mar 2024 603

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Victor Cherciu, șef formație la ABADL SGA Tulcea (DOCUMENTE)

12 Mar 2024 565

Declarații de avere Constanța Marius - Cosmin Caraula, inginer șef la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

10 Mar 2024 609

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Ceraselei Iuliana Caraula, șef laborator la ABADL (DOCUMENTE)

09 Mar 2024 777

Declarații de avere Constanța Flavius - Andrei Axente, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

04 Mar 2024 597

Declarații de Avere Averea și interesele lui Constantin Baltoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral SGA Tulcea (DOCUMENT)

03 Mar 2024 598

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Silviu Claudiu Negrilă, director tehnic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 674

Declarații de Avere Constanța Liviu Bădoiu, șef birou la ABADL deține un apartament (DOCUMENTE)

02 Mar 2024 605

Declarații de avere Constanța Dumitru Carapit, auditor la Curtea de Conturi a României, averea și interesele (DOCUMENTE)

01 Mar 2024 830