Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (IX)

  • Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni
  • Astăzi despre averile și interesele consilierilor PNL – Florin Pârvulescu, Mihaela Scrieciu, Gianina Topolov, Liviu Popa și Cristian Zahariuc
  • Pîrvulescu nu deţine terenuri, proprietăţi, automobile sau alte bunuri
  • Consiliera Mihaela Scrieciu gestionează și un depozit bancar în valoare de 30.000 de euro iar în ultimul an fiscal a câștigat 17.732 lei
  • Liberala Gianina Topolov deţine un teren intravilan în Cumpăna, de 489 metri pătraţi, şi trei apartamente în Constanţa
  • Cristian Florin Zahariuc este asociat şi administrator al Zehn Dental SRL şi al Centrului Medical Dr. Zahariuc SRL
  • Liviu Popa deține acțiuni la două societăți comerciale: în SC Atlantic Press este asociat unic iar în SC Columna Green Solution SRL are calitatea de asociat și administrator


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandat.
Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni iar prezentarea se va face funcție de apartenența politică.
Astăzi despre averile și interesele consilierilor PNL – Florin Pârvulescu, Mihaela Scrieciu, Gianina Topolov, Liviu Popa și Cristian Zahariuc.


Liberalul Pârvulescu, avere albă

Florin Pîrvulescu este consilier județean liberal aflat la primul mandat.
Potrivit declarației de avere acesta a avut în ultimul an fiscal un venit de 16.632 lei. Cât privește noțiunea de avere în sine, acesta nu deţine terenuri, proprietăţi, automobile sau alte bunuri, vezi secțiunea “documente”.
 

Liviu Popa, casă, teren și acțiuni la două societățe comerciale

Liberalul Liviu Popa este ales județean la al doilea mandat. Din cea mai recentă declarație de avere, reiese că împreună cu soția, acesta deține o casă și un teren intravilan în localitatea Adamclisi.
În 2019, Popa a înstrăinat un spațiu comercial pentru 37.000 de euro, sumă pe care o va recupera integral în 2029. La capitolul venituri, Liviu Popa a declarat 14.400 lei, din salarii și alți 13.000 lei care provin din indemnizația de consilier județean aferentă anului fiscal 2019.
Potrivit declarației de avere, Popa deține acțiuni la două societăți comerciale. În SC Atlantic Press este asociat unic iar în SC Columna Green Solution SRL are calitatea de asociat și administrator, vezi secțiunea “documente”.
 

Mihaela Scrieciu are opt terenuri în judeţul Constanţa

Antoanela Mihaela Scrieciu are opt terenuri în diferite localităţi din judeţul Constanţa în suprafață totală de 9.887 de metri pătraţi, dar şi un autoturism marca Ford.
Consiliera PNL gestionează și un depozit bancar în valoare de 30.000 de euro iar în ultimul an fiscal a câștigat 17.732 lei, vezi secțiunea “documente”.
 

Gianina Topolov deţine trei apartamente în Constanţa

Aflată la al doilea mandat de ales județean, liberala Ionela Gianina Topolov deţine un teren intravilan în Cumpăna, de 489 metri pătraţi, şi trei apartamente în Constanţa.
Mai are un autoturism Hyundai 130, bijuterii în valoare de 6.000 de euro, un autoturism pe care l-a vândut şi de pe urma căruia a câştigat 5.200 euro.
Femeia a mai declarat și un card bancar, acţiuni şi împrumuturi în valoare de 50,411 lei şi 4.633 de euro, dar și datorii în valoare de 84.750 euro către Banca Transilvania. În ultimul an fiscal a avut un venit de 131.757 lei, vezi secțiunea “documente”.


Zahariuc deţine terenuri în judeţele Constanţa şi Tulcea

Cristian Florin Zahariuc deţine terenuri în judeţele Constanţa şi Tulcea în suprafaţă totală de 6,047 metri pătraţi, trei apartamente în Constanţa şi un spaţiu comercial în Năvodari.

Alesul liberal, aflat la al doilea mandat, a mai declarat și două credite în valoare totală de 87.100 lei şi un venit, în ultimul an fiscal, în valoare totală de 265.632 lei.
Acesta este asociat şi administrator al Zehn Dental SRL şi al Centrului Medical Dr. Zahariuc SRL, vezi secțiunea “documente”.
 

Citește și:



Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (VIII)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (VII)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (VI)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (V)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (IV)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (III)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (II)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (I)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 461

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 548

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

Declarații de avere Constanța Constantin Cerneagă, șef birou în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 710

Declarații de Avere Averea și interesele lui Nicolae Dan Cionoi, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 618

Declarații de avere Constanța Colesnicencu Daniel, șef atelier la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 533

Declarații de avere Constanța Raluca Cojocaru, șef birou la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

13 Mar 2024 603

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Victor Cherciu, șef formație la ABADL SGA Tulcea (DOCUMENTE)

12 Mar 2024 563

Declarații de avere Constanța Marius - Cosmin Caraula, inginer șef la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

10 Mar 2024 609

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Ceraselei Iuliana Caraula, șef laborator la ABADL (DOCUMENTE)

09 Mar 2024 776

Declarații de avere Constanța Flavius - Andrei Axente, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

04 Mar 2024 596

Declarații de Avere Averea și interesele lui Constantin Baltoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral SGA Tulcea (DOCUMENT)

03 Mar 2024 597

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Silviu Claudiu Negrilă, director tehnic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 668

Declarații de Avere Constanța Liviu Bădoiu, șef birou la ABADL deține un apartament (DOCUMENTE)

02 Mar 2024 605

Declarații de avere Constanța Dumitru Carapit, auditor la Curtea de Conturi a României, averea și interesele (DOCUMENTE)

01 Mar 2024 822