Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (VII)

 
  • Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni iar prezentarea se va face funcție de apartenența politică
  • George Bădilă, consilier USR PLUS aflat la primul mandat de ales județean are o afacere în domeniul agriculturii bio în comuna Adamclisi
  • Dana Mariana Constantinescu  de la PNL nu are nici terenuri, nici autoturisme, ci un singur imobil  în Mangalia
  • Liberalul Cristian Alexandru Dima nu deţine proprietăţi, terenuri sau alte bunuri
  • Bucovală (PNL) are terenuri, casă, bijuterii, bani în bancă şi două autoturisme
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele consilierilor locali municipali și judeţeni din actualul mandat.
Pe portalul administraţiei judeţene au fost publicate cele mai noi menţiuni din documentele depuse de consilierii judeţeni iar prezentarea se va face funcție de apartenența politică.
Astăzi despre averile și interesele alesului județean USR PLUS, George Bădilă și ale consilierilor PNL - Enache Bucovală, Dana Mariana Constantinescu și Alexandru Cristian Dima.
 

George Bădilă, fermă de legume bio în satul Urluia, comuna Adamclisi

 
După 23 de ani petrecuți în Belgia, George Bădilă, consilier USR PLUS aflat la primul mandat de ales județean are o afacere în domeniul agriculturii bio, mai exact o fermă legumicolă, dar  și 1,4 ha de teren intravilan în satul Urluia din comuna Adamclisi.
În Urluia SRL este asociat unic iar în 2019 a înregistrat un profit de 4.456 de lei, la o cifră netă de afaceri de 9.802 lei.
În ultimul an fiscal a mai obținut venituri  din indemnizația de membru în Biroul Electoral al unei secții de votare, în valoare de 1.085 de lei, vezi secțiunea "documente".
 

Dana Constantinescu deține un imobil în Mangalia

 
Consilierul județean PNL, Dana Mariana Constantinescu nu are nici terenuri, nici autoturisme, ci un singur imobil situat în Mangalia. Iar venitul realizat în ultimul an fiscal este de aproximativ 100.039 de lei, vezi secțiunea "documente".
 
 

Alexandru Dima  de la PNL nu are avere
 

Potrivit menţiuni din documentele depuse chiar de acesta, alesul judeţean liberal, Cristian Alexandru Dima nu deţine proprietăţi, terenuri sau alte bunuri. În achimb, în ultimul an fiscal, a avut un venit anual în valoare de 53.886 lei de la  Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța.
În plan politic, Dima este membru în BPL al PNL Constanța, vezi secțiunea "documente".
 

Enache Bucovală, terenuri, casă şi două autoturisme

 
În schimb, Enache Bucovală(PNL) are, potrivit declaraţiei sale de avere, două terenuri în Constanţa, un imobil tot în Constanţa, două autoturisme, bijuterii şi pietre preţioase în valoare de 20.000 de euro şi ceasuri de 15.000 de euro.

Terenurile intravilane sunt în Constanţa, unul care se întinde pe o suprafaţă de 718 metri pătraţi şi unul de 410 metri pătraţi.
Casa de locuit e tot în Constanţa cu o suprafaţă de 620 mp iar autoturismele sunt: marca Dacia Logan, respectiv VW Lupo.
Consilierul deţine două conturi în bancă şi un depozit bancar, dar şi sume la purtător, toate în valoare de 313.392 lei.

Venitul anual înregistrat pe ultimul an fiscal este în valoare totală de 1.885.495 lei, vezi secțiunea "documente", mare parte din dividendele de la Bueno Comp SRL.  Acesta a mai încasat salarii și de la SC Zag SRL.
 
Citește și:

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (VI)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (V)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (IV)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (III)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (II)

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (I)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 477

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 558

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

Declarații de avere Constanța Constantin Cerneagă, șef birou în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 730

Declarații de Avere Averea și interesele lui Nicolae Dan Cionoi, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 620

Declarații de avere Constanța Colesnicencu Daniel, șef atelier la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 535

Declarații de avere Constanța Raluca Cojocaru, șef birou la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

13 Mar 2024 603

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Victor Cherciu, șef formație la ABADL SGA Tulcea (DOCUMENTE)

12 Mar 2024 565

Declarații de avere Constanța Marius - Cosmin Caraula, inginer șef la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

10 Mar 2024 609

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Ceraselei Iuliana Caraula, șef laborator la ABADL (DOCUMENTE)

09 Mar 2024 777

Declarații de avere Constanța Flavius - Andrei Axente, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

04 Mar 2024 596

Declarații de Avere Averea și interesele lui Constantin Baltoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral SGA Tulcea (DOCUMENT)

03 Mar 2024 598

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Silviu Claudiu Negrilă, director tehnic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 670

Declarații de Avere Constanța Liviu Bădoiu, șef birou la ABADL deține un apartament (DOCUMENTE)

02 Mar 2024 605

Declarații de avere Constanța Dumitru Carapit, auditor la Curtea de Conturi a României, averea și interesele (DOCUMENTE)

01 Mar 2024 827