Ce venituri a avut Sorin Doru Tiberiu Cristian, director în cadrul Autorităţii Rutiere Române (document)

Sorin Doru Tiberiu Cristian este director Siguranţa Infrastructurii Rutiere în cadrul Autorităţii Rutiere Române. El şi-a depus la data de 12 iunie 2018 declaraţia de avere.
 
Astfel, în anul 2011, Sorin Doru Tiberiu Cristian a cumpărat un teren intravilan în suprafaţă de 500 de mp, alături de soţie. Cei doi mai deţin un apartament de 85 de mp, primit moştenire în anul 2015. În 2011, şi-au construit locuinţa pe terenul menţionat anterior, în suprafaţă de 260 mp.
 
Directorul are mai multe conturi şi depozite bancare. Un cont este în euro, deschis la Raiffeisen Bank în 2012, valoarea acestuia fiind de 36.053,53 de euro, iar la aceeaşi bancă există un alt cont, tot în euro, cu suma de 52,34 de euro. La BRD are un cont deschis tot în euro, valoarea acestuia fiind de 10.718 euro. Tot la BRD mai are un cont curent cu valoarea de 1.216,13 lei, deschis în 2007.
 
În ceea ce priveşte veniturile, Sorin Cristian a încasat de la ARR un salariu de 56.966 de lei. Acesta mai menţionează şi un venit obţinut din închirierea apartamentului, suma primită fiind de 6.000 de lei. Soţia directorului a încasat o pensie de 10.092 de lei de la Casa Teritorială de Pensii Timiş. De asemenea, soţia are dividende de 7.200 de lei de la SC Bendix SRL din Timişoara. Directorul a mai încasat suma de 91.490 de lei în urma evaluării de competenţe profesionale la ARR.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere a lui Sorin Doru Tiberiu Cristian.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.