Cu ce avere debutează în CJ Constanţa Liberalul Stelian Gima, cu avere modestă şi două credite bancare (document)


 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleşi fiind la prima experienţă de acest gen. A trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), iar la această dată pe site-ul instituţiei sunt postate, în sfârşit, toate declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale consilierilor judeţeni.
 
Printre noii aleşi ai CJC se numără şi consilierul judeţean PNL Stelian Gima. În fapt, acesta nu este un novice în ceea ce priveşte administraţia publică locală, întrucât în legislatura anterioară a activat în calitate de consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa din partea PDL (devenit, ulterior, PNL).
 
Conform declaraţiei de avere „parafate“ în luna iulie a.c., consilierul judeţean PNL deţine un apartament în municipiul Constanţa şi un autoturism Volkswagen fabricat în anul 2012.
Stelian Gima va trebui să fie însă cumpătat, având în vedere că are de restituit două credite bancare - unul de 39.500 (nu se specifică moneda), scadent în anul 2037, iar celălalt de 56.200 (nu se specifică moneda), scadent tocmai în anul 2043. Situaţia aceasta survine în contextul în care, în anul fiscal precedent, familia Gima a realizat venituri însumând 152.485 de lei.
 
Dacă în declaraţia de avere a consilierului judeţean PNl am găsit câteva informaţii, declaraţia sa de interese este goală.

Citeşte şi Experienţa administrativă afectează activitatea privată!? - Afacerile îi merg prost consilierului PNL Stelian Gima (document)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 477

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 653

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 627

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 359

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 558

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 573

Elena Edith Dulica, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 577

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

Declarații de avere Constanța Camelia Dumitrache, șef serviciu în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

20 Mar 2024 616

Daniel Costencu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 556

Declarații de avere Constanța Cristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 530

Declarații de avere Constanța Bristena Doxan, șef serviciu la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 590

Declarații de avere Constanța Constantin Cerneagă, șef birou în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 730

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui George Damcaliu, inginer la ABADL. Venit de peste 4.000 de euro din chirie (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 770

Declarații de avere Constanța George Costea, inginer construcții hidrotehnice la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

16 Mar 2024 562