Cu ce avere debutează în CJ Constanţa Sergiu George Niculescu (PNL) preferă cumulul de funcţii?! (document)

 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleşi fiind la prima experienţă de acest gen. A trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), iar la această dată pe site-ul instituţiei sunt postate, în sfârşit, toate declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale consilierilor judeţeni. Printre „bobocii“ din actuala formulă a CJC se numără şi consilierul judeţean PNL Sergiu George Niculescu.
 
Debutul în CJC îl aduce pe ales cu o avuţie ce include trei terenuri agricole în comuna Cogealac, un apartament în municipiul Constanţa şi două autoturisme - un Audi fabricat în anul 2001 şi un BMW cu an de fabricaţie 2007. În „tezaurul“ consilierului judeţean PNL găsim bijuterii a căror valoare a fost estimată la 15.000 de euro şi ceasuri achiziţionate în perioada 2005-2015 în valoare de 15.000 de euro.

Viitor financiar… asigurat

Potrivit declaraţiei de avere datate 19 iulie 2016, Sergiu George Niculescu are două conturi bancare curente… goale, două depozite bancare în care a agonisit 5.200 de euro şi 25.500 de lei, dar şi fonduri de investiţii sau echivalente ale căror solduri la zi sunt de 110.000 de lei şi 70.000 de euro (această sumă fiind investită chiar în anul 2016). De asemenea, consilierul judeţean PNL deţine acţiuni în două societăţi comerciale - GSN Inter United SRL şi WE Power Team SRL -, în valoare totală de 15.000 de lei, şi pe aceleaşi firme le-a ajutat financiar prin împrumuturile acordate în nume personal, în valoare de 500.000 de lei pentru GSN Inter United SRL şi 2.950 (nu este specificată moneda) pentru WE Power Team SRL.
 
Tot la capitolul împrumuturi, Niculescu a trecut în document şi suma de 75.000 de euro, însă a omis să menţioneze beneficiarul. Conform aceluiaşi document, veniturile realizate de familia Niculescu în anul fiscal precedent au fost de 44.042 de lei.

Interese multiple declarate

În declaraţia sa de interese, consilierul judeţean PNL George Sergiu Niculescu a „recunoscut“ faptul că este asociat unic la SC GSN Inter United SRL şi asociat la SC We Power Team SRL. Pe lângă aceste două firme, unde este şi administrator, Niculescu se poate mândri cu un cumul de funcţii. Asta pentru că el este administrator şi la SC CDG SRL, dar şi director la SC Covasna Estival 2002 SA şi SC OMB Grup Invest SA.
 
Consilierul judeţean PNL pare să aibă o viaţă extrem de activă având în vedere că, pe lângă responsabilităţile ce rezultă din funcţiile menţionate anterior, acesta este şi: director al Organizaţiei Patronale a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România „PATRES“, membru în Consiliul Director al Asociaţiei de Promovare „Sudul Litoralului“, membru în Consiliul Director al Cluster „INOMAR“ şi membru în Consiliul Director al Federaţiei Patronale „Surse Noi şi Regenerabile de Energie“.
 
Pentru a avea un palmares complet, Sergiu George Niculescu are responsabilităţi şi pe linie de partid, acesta fiind vicepreşedinte în BPJ al PNL Constanţa şi vicepreşedinte în BPL municipal al PNL Constanţa. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Viorel Iacob, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 58

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 486

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 669

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 635

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 363

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 560

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 573

Elena Edith Dulica, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 578

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

Declarații de avere Constanța Camelia Dumitrache, șef serviciu în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

20 Mar 2024 616

Daniel Costencu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 558

Declarații de avere Constanța Cristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 530

Declarații de avere Constanța Bristena Doxan, șef serviciu la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 591

Declarații de avere Constanța Constantin Cerneagă, șef birou în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 738

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui George Damcaliu, inginer la ABADL. Venit de peste 4.000 de euro din chirie (DOCUMENTE)

17 Mar 2024 770