Declarație de avere – Camelia Minodora Mănăilă, consilier superior la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (document)

 
  • Camelia Minodora Mănăilă este consilier superior la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. A depus declarațiile de avere și de interese la data de 2 iunie 2020.
  • Potrivit declarației de avere, deține un teren intravilan de 200 mp, în Constanța, cumpărat alături de soț în anul 2019. Tot în Constanța, deține o casă de locuit, cumpărată în 2019, având o suprafață de 89 mp. Soțul mai deține o locuință de 90,56 mp, primită prin contract donație în 2016. 
În anul 2010, soții Mănăilă și-au cumpărat un autoturism marca BMW 320, fabricat în anul 2006. Nu au conturi bancare deschise și nici nu au datorii la unitățile bancare.
Ca venituri, Camelia Minodora Mănăilă a încasat un salariu de 43.281 lei de la APM Constanța, iar soțul a avut un venit de 29.555 lei de la AS Grup Local Dobrogea Nord și 55.104 lei de la AS Flag Mangalia Litoral. 
Potrivit declarației de interese, este membru în cadrul sindicatului Albatros a lucrătorilor APM Constanța. 

În secțiunea „Documente” puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Cameliei Minodora Mănăilă. 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Citește și: 

Declarație de avere – Cătălin Dinu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (document)
 
Declarație de avere – Mihaela Marțolea, consilier juridic la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (document)
 
Declarație de avere – Daniela Gina Adela Șerban, șef serviciu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.