Declarație de avere Ce avere are Paul Nicolae Mocanu, șef serviciu la CNAIR SA (DOCUMENTE)

  • Conform cele mai recente declarații de avere, Mocanu deține un teren intravilan de 498 mp, cumpărat alături de soție la Corbu
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Paul Nicolae Mocanu, șef serviciu la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, documente preluate de pe site-ul DRDP Constanța.
 
Conform cele mai recente declarații de avere, Mocanu deține un teren intravilan de 498 mp, cumpărat alături de soție la Corbu, județul Constanța, în anul 2017. Totodată, la Constanța, cei doi dețin un apartament dobândit în 2009, în suprafață de 49 mp.
 
Ca vehicule, soții Mocanu dețin un autoturism Hyundai și un Volkswagen. De asemenea, are un credit contractat în 2009, scadent în 2039, în valoare de 42.750 euro la BRD. Ca venituri, Paul Nicolae Mocanu a dobândit 106.477 lei de la DRDP Constanța. Pentru cei doi copii, a primit o alocație de stat de 2.568 lei de fiecare.
 
Nu a declarat niciun interes, conform ultimei declarații de interese, depusă pe data de 23 martie 2022.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Paul Nicolae Mocanu.

PRECIZĂRI: 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 Citește și:

Nicu I. Mihăilă, șef centru de întreținere și coordonare în cadrul DRDP Constanța – secția autostrăzi, deține patru vehicule (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Paul Nicolae Mocanu, șef Serviciu CNAIR – două mașini, un apartament și un teren (DOCUMENTE)

07 May 2022 657

Averea şefului Serviciului Întreţinere Paul Mocanu, de la DRDP Constanţa, venituri din convenţii civile (documente)

20 May 2015 2384

Șase rugbyști constănțeni, convocați la echipa națională

29 Mar 2013 1273

Nouă rugbyști constănțeni, incluși în lotul național Under-17

06 Oct 2012 1358