Declaraţie de avere. Cristian Sima, comisar la Garda Naţională de Mediu-Comisariatul Judeţean Constanţa (documente)

  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cristian Sima, comisar la Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Judeţean Constanţa
  • Sima deține un apartament și un teren de 500 mp, ambele în Constanța
  • Comisarul de mediu nu are nici datorii și nici economii sau active producătoare de venituri suplimentare


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa.
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cristian Sima, comisar la Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Judeţean Constanţa.
Potrivit declarației de avere, Sima deține un teren de 500 mp, achiziționat în 2015 și un aparatament de 48 de mp. Ambele bunuri sunt localizate în Constanța. Comisarul de mediu nu are nici datorii și nici economii sau active producătoare de venituri suplimentare.
La capitolul venituri, potrivit aceleiași declarații, Cristian Sima a avut în anul fiscal anterior, venituri din salariu de la GNM - CJ Constanța de 45.700 de lei, în timp ce soția sa, a încasat 25.800 lei(stimulent inserție/consilier juridic).
Sima este membru în Sindicatul Gărzii Naționale de Mediu, potrivit declarației de interese completate în 2020.


În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Cristian Sima.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declaraţii de avere Saveta Bălan, şef District Secţia de Drumuri Naţionale Slobozia, un teren, o casă şi o maşină (DOCUMENTE)

04 Jul 2022 383

Declarație de avere Ce avere are Mariana Aprodu, șef serviciu financiar, contabilitate și resurse umane în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)

30 Jun 2022 717

Declarații de avere Mirela Stancu, șef de laborator la CNAIR, deține mai multe bunuri (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 596

Radu Tudor Gheorghe, șef formație DRDP Constanța, o casă și două mașini (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 522

Declarație de avere Alexandru Pasol, șef district DRDP - Secția de Drumuri Naționale Fetești, deține mai multe terenuri și imobile. O parte provin din moșteniri

18 Jun 2022 544

Declarații de avere Ce avere avere are Dorina Necula, șef de tură în cadrul DRDP Constanța (DOCUMENTE)

16 Jun 2022 651

Declarație de avere Ce avere are Paul Nicolae Mocanu, șef serviciu la CNAIR SA (DOCUMENTE)

15 Jun 2022 714

Declarații de avere Nicu I. Mihăilă, șef centru de întreținere și coordonare în cadrul DRDP Constanța – secția autostrăzi, deține patru vehicule (DOCUMENTE)

14 Jun 2022 636

Ce avere are Doru Romulus Jora, șef District la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța – Secția de Drumuri Naționale (DOCUMENTE)

10 Jun 2022 478

Declarații de avere Adrian Hartman, șef de district la DRDP Constanța, deține un apartament și o mașină (DOCUMENTE)

09 Jun 2022 645

Declarații de avere Daniel Dumitrescu, șef formație în cadrul CNAIR, deține un teren moștenit și un apartament dobândit prin contract de donație. Ce mașină conduce (DOCUMENTE)

04 Jun 2022 653

Declarații de avere Monica Anca Moroianu, membru în CA al Termoficare Constanța SRL, deține mai multe terenuri și apartamente (DOCUMENT)

28 May 2022 983

Declarație de avere Liviu-Dorel Popa, administrator special la RADET Constanța, deține două bunuri (DOCUMENT)

23 May 2022 1096

Declarații de avere Bari Nervin, șef district la DRDP Constanța, deține mai multe terenuri în Valu lui Traian (DOCUMENTE)

19 May 2022 860

Declarații de avere Alexandru Gheorghe, șef de agenție la DRDP Constanța, a moștenit două terenuri și o casă (DOCUMENTE)

12 May 2022 712