Declarație de avere Daniela Șerban, director economic la CN APM Constanța SA, averea și interesele (DOCUMENTE)

 

 
  • Daniela Șerban este director economic la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA.
  • În declaraţia de avere depusă în 2022, Daniela Șerban a menționat că deține două terenuri, o casă de locuit, dar și două conturi bancare.
  • În declarația de interese, Daniela Șerban a menționat că este asociat în trei firme, dar și administrator la RAJA SA.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danilei Șerban, director economic la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA (începând cu 20 iunie 2012), dar și membru CA (începând cu data de 17 decembrie 2018).
 
În ultima declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al CNAPMC, înregistrată pe 9 iunie 2022, în calitate de director al Direcției Economice a companiei, Danielei Șerban a declarat că deține două terenuri, o casă de locuit, dar și două conturi bancare.
 
Ambele terenuri sunt intravilane și sunt situate în Năvodari, având-o proprietar pe Daniela Șerban (cotă parte - 100%). Primul a fost dobândit în anul 2004, prin contract de vânzare cumpărare și are suprafața de 800 de metri pătrați. Celălalt teren, în suprafață de 340 de metri pătrați, a fost dobândit în 2020, tot prin contract de vânzare cumpărare.
 
Și casa de locuit, cu suprafața de 153,42 metri pătrați, este la Năvodari, proprietarul (Daniela Șerban) dobândind-o în 2004, prin contract de vânzare cumpărare.
 
Directorul economic al CN AMPC  a declarat și două conturi curente sau echivalente (inclusiv card), în lei, cu sold/valoare la zi de 100.980 de lei, primul deschis  în 2010 la Raiffeisen Bank Constanța (55.355 lei), iar cei de-al doilea deschis în 2020 la Unicredit Bank Constanța (45.625 lei).
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Daniela Șerban a înscris veniturile sale din salarii, din activități independente și din alte surse, în sumă totală de 932.372 lei, astfel: salarii - 233.979 lei (indemnizație contract mandat de la CN APMC); activități independente – 17.339 lei (dividende de la SC Poli Invest SRL Constanța); 574.414 lei (dividende de la SC Dacos Company SRL Constanța); alte surse – 106.640 lei (indemnizație de la SC RAJA SA Constanța).

 
În declarația de interese, Daniela Șerban a menționat calitatea de asociat în trei firme, SC Mobila Gin Gin SRL Constanța, SC Poli Invest SRL Constanța și SC Dacos Company SRL Constanța, dar și calitatea de administrator la SC RAJA SA Constanța.
 

Despre Mobila Gin-Gin SRL

 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 29 august 2022, Mobila Gin-Gin SRL a fost înființată în anul 2002, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Comerţ cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat şi al articolelor de uz casnic n.c.a., în magazine specializate“. Firma este fără contracte de achiziții publice.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Mobila Gin-Gin SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 9 lei și 0 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 12 lei și 0 angajați.
 
Asociat unic în firmă este Daniela Șerban, care îndeplinește și calitatea de administrator.
 
Despre Poli Invest SRL

 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 29 august 2022, Poli Invest SRL a fost înființată în anul 2003, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing“. Firma este fără contracte de achiziții publice.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Poli Invest SRL a avut o cifră de afaceri de 242.104 lei, un profit net de 62.525 lei și un angajat. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 332.715 lei, un profit net de 202.182 lei și 0 angajați.
 
Asociați în firmă sunt Luigi Massaro - 90%, care îndeplinește și calitatea de administrator, și Daniela Șerban - 10%.
 
Despre Dacos Company SRL

 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 29 august 2022, Dacos Company SRL a fost înființată în anul 1999, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing“. Firma este fără contracte de achiziții publice.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Dacos Company SRL a avut o cifră de afaceri de 69.238 lei, un profit net de 19.184 lei și 0 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 78.074 lei, o pierdere netă de 1.863 lei și 0 angajați.
 
Asociați în firmă sunt Constantin Emilian Șerban – 50%, care îndeplinește și calitatea de administrator, și Daniela Șerban – 50%.  
 
Declarații de avere anterioare
 
În declarația de avere înregistrată pe 25 mai 2021 (ca director economic la CN APM Constamța SA), sunt menționate aceleași două terenuri intravilane și casa de locuit, ca și două conturi curente în lei, în valoare totală de 147.916 lei. Unul, de 32.274 lei, a fost deschis în 2010, la Reaiffeisen Bank, iar celălalt, de 115.642 lei, a fost deschis în 2020, la Unicredit Bank.
 
Veniturile declarate, la care nu e precizată moneda, cuprind salariul, venituri din activități independente și din alte surse, valoarea totală fiind 728.872, astfel: salariu - 196.782 (indemnizație contract mandat CN APM Constanța SA); venituri din activități independente - 25.150 (dividende de la SC Poli Invest), 402.522 (dividende de la SC Dacos Company); venituri din alte surse - 104.418 (indemnizație CS RAJA SA).
Ca interese, Daniela Șerban a menționat calitatea de asociat în cele trei firme și cea de administrator RAJA.
 
În declarația de avere din 20 mai 2020 (în calitate de administrator executiv CN APM Constanța SA), Daniela Șerban a menționat terenul intravilan dobândit în 2004 și casa de locuit. Interesele sunt la fel cu cele de la celelalte două declarații, în timp ce, la active financiare, este declarat un cont în lei, la Raiffeisen, deschis în 2010, în valoare de 151.369,66 lei.
 
La venituri, nu este trecută moneda, suma totală fiind de 286.291: 207.541 (indemnizație contract mandat CN APM Constanța SA), 16.445 (din activități independente - dividende de la SC Poli Invest) și 62.305 (alte surse - indemnizație RAJA SA).
        
Experiența profesională
 
2020 - prezent - director economic CN APM Constanța SA;
2019 - director general CN APM Constanța SA;
2012-2018 - director economic CN APM Constanța SA;
2011-2012 - consilier economic la SC RAJA SA;
2002-2011 - director general la SC Flexi Mob Trading SRL Constanța;
2001-2002 - director filială SC Mobila Gin-Gin SRL;
1997-2001 - șef birou financiar SC Grup Freedom Construct SA Constanța;
1995-1997 - contabil SC Grup Freedom Construct SA Constanța;
1993-1995 - contabil SC COMCM SA Constanța.
 
Educație și formare
 
  • Master - Managementul crizelor și prevenirea conflictelor (Universitatea Națională de Apărare Carol I București, Facultatea de Securitate și Apărare)
  • Master - Administrarea afacerilor - Executive MBA Programs (Institutul de Administrare a Afacerilor București, Kennesaw State University - Atlanta, SUA)
  • Colegiul Național de Informații (Academia Națională de Informații „Mihai Viteazu“, Facultatea de Studii de Intelligence: securitate națională în context euroatlantic, fundamente ale deciziei de securitate națională a României, managementul problematicii  de securitate națională)
  • Politică externă și diplomație (Institutul Diplomatic Român)
  • Colegiul Național de Apărare (Universitatea Națională de Apărare „Carol I“ București)
  • KPIS for ports & terminals (LLOYDS Maritime Academy)
  • Licență - economist (Universitatea Craiova - Facultatea de Științe Economice, specializarea Management Financiar-Contabil)
  • Expert achiziții publice (SC Expert Aktiv Group SRL)
  • Analiza financiară a companiei (World Trade Institute Bucharest)
  • Bugetul de venituri și cheltuieli ale companiei (SC Formenerg SA București)
  • Abilități de Leadership, Marketing Industrial (SC New Elite Consulting SRL).
 
În ce privește competențele de comunicare, Daniela Șerban a menționat în CV: „excelente abilități de comunicare și coordonare; conducerea cu succes și participarea armonioasă a echipei; atitudine pozitivă, spirit practic, optimism; angajarea în procesul decizional consultativ; stabilirea proceselor de lucru pentru a facilita distribuția muncii în echipă“.
 
„În cariera mea profesională (30 de ani), am lucrat în finanțe, contabilitate, atât în mediu privat, multinațional, cât și în companii de stat. În prezent, conduc Direcția Economică, formată din cinci servicii: Contabilitate, Financiar, Facturări Recuperări  Creanțe, Bugete Analize Economice Tarife și Controlul Financiar Preventiv. Sunt responsabilă de o echipă formată din 56 de persoane“, mai este trecut în CV-ul  directorului economic al CN APM Constanța SA.
 
Daniela Șerban a menționat că, în anii de activitate la CN APM Constanța SA, a dobândit suficiente cunoștințe în domeniul transport naval, logistic, operare portuară și administrarea infrastructurii de transport naval și o bună cunoaștere a legislației naționale și a celei europene în domeniul transportului naval, fiind responsabilă și cu implementarea Sistemului Managerial Integrat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Danielei Șerban.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarație de avere
Constantin Chirilă, membru în CA al CN APM Constanța SA, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 822

Mandatul directorului financiar, Daniela Șerban, în cadrul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, prelungit

12 Jan 2024 835

Grup Servicii Petroliere Shipyard contestă decizia prin care a fost obligată să achite 100.000 de euro Administrației Porturilior Maritime!

02 Jan 2024 1462

Averea și interesele lui Costel Bucur, director Operațiuni Portuare în Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1647

Averea și interesele lui Adrian Daniel Gavruță, președintele Consiliului de Administrație al Administrației Porturilor Maritime SA! (DOCUMENTE)

21 Dec 2023 1560

Fostul vicepreşedinte al ANAF Şerban Pop scapă de închisoare. Ce a decis Instanța Supremă

05 Dec 2023 835

LIVE VIDEO+TEXT. Conferință AUR Constanța Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare, despre problemele de interes local și național (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2023 1376

Declarații de Avere Constanța Șerban Mitică, primarul comunei Seimeni deține mai multe terenuri, o locuință și un spațiu comercial (DOCUMENTE)

13 Sep 2023 1487

​Declarații de Avere Constanța Primarul orașului Eforie, Robert Șerban, deține două bărci (DOCUMENTE)

02 Aug 2023 1851

Daniela Șerban, șef serviciu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța - avere și interese (DOCUMENT)

26 May 2023 1522

Daniela Șerban, șef Serviciu Monitorizare și Laboratoare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2023 1796

Un fost consilier al lui Ion Iliescu s-a stins din viață. Mesaje de condoleanțe transmise familiei

06 Jan 2023 2361

AGA din iunie 2022 Acționarii Portului Constanța s-au întrunit la Ministerul Transporturilor. Mandate prelungite pentru conducerea portului. Componența actuală a CA

23 Aug 2022 3141

Mandatul șefului Portului Constanța expiră oficial de Ziua Marinei. Componența CA-ului și cifrele Administrației Porturilor Maritime pe ultimii ani

06 Aug 2022 2273

Declarație de Avere Șerban Dumitru, șef district la CNAIR deține două case și trei autoturisme (DOCUMENTE)

27 Jul 2022 1696