Declarație de avere Edvin Mobin, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Edvin Mobin, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Constanța
  • Acesta s-a angajat în cadrul instituției în 2021 pe o funcție de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Juridic și Contencios - Direcția Generală Administrație Publică și Juridică
  • Mobin este ginerele lui Gelil Eserghep, consilierul onorific al președintelui CJC, Mihai Lupu
  • Potrivit declarației de avere, Edvin Mobin deține împreună cu soția un apartament în Constanța iar în conturi are 17.000 de USD într-o bancă din Turcia
  • În ultimul an fiscal, Mobin a avut venituri din salarii de 7.400 lei, în timp ce soția sa, Aysel Gemila Mobin-Eserghep a încasat salarii de 49.100 lei de la Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România, condusă de tatăl său. Tot soția a avut venituri și de la Camera Deputaților, în 2021, în valoare de 24.500 lei
  • Consilierul juridic a mai raportat câștiguri în valoare de 10.000 de USD din dividende de la o societate cu sediul în Turcia, unde deține 50% din acțiuni, în valoare de 125.000 de USD. Totodată, Edvin Mobin are 50 de acțiuni declarate și la o a doua societate comercială cu sediul tot în Turcia. Acțiunile sunt cotate la 100.000 de lire turcești
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Edvin Mobin, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Constanța.

Acesta s-a angajat în cadrul instituției în 2021 pe o funcție de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Juridic și Contencios - Direcția Generală Administrație Publică și Juridică.

Mobin este ginerele lui Gelil Eserghep, consilierul onorific al președintelui CJC, Mihai Lupu.

În vara acestui an, președintele CJ, Mihai Lupu a emis o dispoziție prin care Edvin Mobil era transferat în funcția publică de execuție vacantă de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG-uri - Direcția Generală Administrație Publică și Juridică pe perioada determinată, cu normă întreagă.

Ulterior, și-a luat concediu fără plată pentru 30 de zile.

Potrivit declarației de avere, Edvin Mobin deține împreună cu soția un apartament în Constanța, iar în conturi are 17.000 de USD într-o bancă din Turcia.

În ultimul an fiscal, Mobin a avut venituri din salarii de 7.400 de lei, în timp ce soția sa, Aysel Gemila Mobin-Eserghep a încasat salarii de 49.100 lei de la Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România, condusă de tatăl său.

Tot ea a avut venituri și de la Camera Deputaților, în 2021, în valoare de 24.500 lei. Fiica celor doi a întregit veniturile familiei cu 2.500 de lei, reprezentând alocația de stat, iar consilierul juridic a mai raportat câștiguri în valoare de 10.000 de USD din dividende de la o societate cu sediul în Turcia, unde deține 50% din acțiuni, în valoare de 125.000 de USD. Totodată, Edvin Mobin are 50 de acțiuni declarate și la o a doua societate comercială, cu sediul tot în Turcia. Acțiunile sunt cotate la 100.000 de lire turcești.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese, ale lui Edvin Mobin, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Averea și interesele lui Rareș Andrei Macovei, inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Ce avere are Roxana Nadolu, secretarul general al comunei Costinești. Soțul său e funcționar public la Primăria Mangalia (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 507

Declarații de avere Constanța Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna, averea și interesele (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 473

Declarații de avere Constanța Ce avere are Adrian Culicencu, secretarul general al comunei Săcele? Soția sa lucrează la Primăria Săcele (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 490

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Enuței – Felicia Barbu, secretar general al comunei Comana (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 428

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 346

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, secretar general, UAT Cobadin (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 535

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Lilianei Michineci, membru în comitetul director la ABADL (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 426

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Iulianei Florentina Ciubuc, secretar general, UAT Murfatlar (DOCUMENTE)

13 Apr 2024 562

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Gabriel Preoteasa, secretar general, UAT orașul Eforie (DOCUMENTE)

13 Apr 2024 494

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Brândușei Negru, secretar general, UAT comuna Castelu (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 787

Declarații de avere Constanța Marian Cara-Dima, secretar general la Primăria Rasova, averea și interesele (DOCUMENTE)

09 Apr 2024 515

Declarații de avere Constanța Ce avere are Silvica Olteanu, secretarul general al Orașului Cernavodă? Soțul său este șef serviciu în Primăria Cernavodă (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 594

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Dinu, secretar general, UAT comuna Albești (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 522

Averea și interesele secretarului general al UAT Oraș Ovidiu, Laura Elena Antonie (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 478

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Irinei Mîniosu, secretarul general al UAT comuna Saligny (DOCUMENTE)

07 Apr 2024 616