Declarație de avere Filica Avram, contabil șef la DRDP Constanța, deține cu familia două terenuri, două apartamente, o casă, trei mașini și o șalupă (DOCUMENTE)


Sediul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța
 
• Filica Avram este contabil șef la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Filica Avram a înscris două terenuri, două apartamente, o casă, trei mașini și o șalupă.
• Filica Avram nu a declarat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Filicăi Avram, contabil șef la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată pe 15 martie 2022, Filica Avram a menționat că deține împreună cu familia două terenuri (unul agricol - la Fetești - Gară și unul intravilan - la Fetești), două apartamente (la Fetești - Gară), o casă de locuit (la Fetești), o clădire din categoria alte categorii de bunuri imobile (la Fetești - Gară), trei mașini și o șalupă.
 
În suprafață de 5.000 de metri pătrați, terenul agricol a fost dobândit în anul 1990, Filica Avram deținând cotă parte 1 / 2. Din terenul intravilan (de 720 de metri pătrați, dobândit în 2014, prin moștenire), contabilul șef de la DRDP deține cotă parte 1 / 4.
 
Unul dintre apartamente (cu suprafața de 63 de metri pătrați) a fost dobândit în 1999, prin contract de vânzare - cumpărare, Filica Avram deținând cotă parte 1 / 2, la fel ca și la celălalt apartament (în suprafață de 53 de metri pătrați), dobândit însă prin moștenire, în 2019. Casa de locuit are suprafața de 97 de metri pătrați, a fost dobândită în 2014, prin moștenire, iar Filica Avram are cotă parte 1 / 4. Clădirea din categoria alte categorii de bunuri imobile are 22 de metri pătrați, a fost dobândită în 2002, prin contract de vânzare - cumpărare, Filica Avram deținânând 1 / 4 cotă parte. 

 
Autoturismele, Opel Zafira (an de fabricație 2007), Volkswagen Golf (2004) și BMW X3 (2013), și șalupa (marca Delfin, an de fabricație 1989), au fost dobândite prin contract de vânzare - cumpărare.
 

Contabilul șef al DRDP a mai menționat în declarația de avere și două bunuri înstrăinate în ultimele 12 luni, o casă de locuit (vândută cu 5.000 de euro lui Dragoș Banita, pe 15 iulie 2021) și un autoturism (vândut cu acceași sumă lui Marius Cristian Peta, pe 9 ianuarie 2022).
 
Filica Avram a menționat în document și un credit bancar în valoare de 75.400 de lei, contractat la Garanti Bank, în 2020, și scadent în 2024.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Filica Avram a înscris venituri din salarii și din activități agricole, astfel: din salarii - Filica Avram - 61.359 lei (contabil șef la DRDP); Ion Claudiu Avram (soțul) - 41.835 lei (mecanic la Apan Agriculture Equipments Slobozia SRL); din activități agricole - Filica Avram - 620 lei (arendă la Fetești).
 
Filica Avram nu a declarat interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Filicăi Avram.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Declarație de avere
Dorel Voinea, agent ecolog la ARBDD Tulcea, deține un teren, o casă și o mașină (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.