Declarație de avere George Bujoi, consilier în aparatul de specialitate al Consiliului Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)


 
• George Bujoi este consilier în aparatul de specialitate al Consiliului Județean Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, George Bujoi a menționat că deține cote-părți din trei apartamente, dar și că are o mașină.
• Consilierul din CJC a înscris în document și că a acordat un împrumut în nume personal.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui George Bujoi, consilier în aparatul de specialitate al Consiliului Județean Constanța.
 
Înainte de CJC, George Bujoi a activat la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, iar dispoziția CJC 562/02.12.2021 atestă transferul la cerere al lui George Bujoi la Consiliul Județean în funcția publică de execuție vacantă - Consilier, clasa I, grad profesional Superior, gradația 5, în cadrul Serviciului Financiar, Direcția Generală Economico - Financiară.
 
Ultima declarație de avere depusă pe site-ul oficial al CJC este cea completată pe 8 iunie 2022, în care George Bujoi a menționat că deține cote-părți (1/2) din trei apartamente în Constanța, dar și un autoturism.
 
Primul apartament, care are suprafața de 38,68 metri pătrați, a fost achiziționat prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2000. La celelalte două apartamente, angajatul CJC este coproprietar alături de soția sa, Florentina Bujoi. Unul dintre apartamente a fost dobândit în 2005, având 54,17 metri pătrați, iar celălalt (cu 41,57 metri pătrați suprafață) - zece ani mai târziu, modul de dobândire înscris în declarație fiind „altele“. 
 

Autoturismul este marca Renault, an de fabricație 2020 și a fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare. 
 
În declarație este menționat și un împrumut în nume personal către SC Blue Star Group SRL, în valoare de 45.000 de lei, suma fiind trecută și în declarațiile anterioare.

 
Despre SC Blue Star Group SRL

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 16 septembrie 2022, societatea Blue Star Group SRL a fost înființată în anul 2003, cu adresa în municipiul Constanța și cu activitate principală „Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“, iar în prezent starea de la Registrul Comerțului este „faliment“. Societatea e fără contracte de achiziții publice.  
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Blue Star Group SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 945.521 lei și 0 angajați. Situația financiară a anului 2019 prezintă o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 10.735 lei și 0 angajați.
 
Potrivit sursei citate, ca asociat unic al firmei apare Rada Șchiopuleț, administrator special - Laurențiu Ionuț Niculescu, iar lichidator judiciar - Tomis IPURL.
 
De asemenea, în declarația de avere consilierul depsuă în acest an consilierul superior din CJC a menționat două credite bancare, unul în valoare de 41.000 de euro, contractat la BCR în 2009 și scadent în 2029, iar celălalt, de 30.000 de lei, contractat la Unicredit în 2021 și scadent în 2026. 
 
La capitolul „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, George Bujoi a înscris venituri din salarii, din cedarea folosinței bunurilor și din alte surse, în sumă totală de 150.129 lei, astfel: salarii - George Bujoi - 47.106 lei (de la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța), 31.831 lei (de la comuna Cumpăna), 3.693 lei (de la județul Constanța); Florentina Bujoi - 58.960 lei (de la Instituția Prefectului - județul Constanța); cedarea folosinței bunurilor - George Bujoi - 3.000 lei (chirie), Florentina Bujoi - 3.000 lei (chirie); copil - 2.539 lei (alocație AJPS).
 
În declarația de interese, George Bujoi a menționat că este membru SAPL.
 
Declarații anterioare
 
În declarațiile înregistrate pe 17 decembrie 2021, George Bujoi a menționat, în calitate de consilier superior la Consiliul Județean - Direcția Generală Economico - Financiară, serviciul Financiar, aceleași trei apartamente, autoturismul Renault, împrumutul acordat în nume personal și cele două credite bancare, ca în declarațiile din 2022.
 
La apartamentul obținut în 2015, este menționat și modul de dobândire - prin contract de întreținere, iar la apartamentul obținut în 2000 George Bujoi este coproprietar alături de Marius Cornel Gherghișan.
 
În ce privește împrumutul de 45.000 de lei acordat pentru SC Blue Star Group SRL, se menționează că acesta s-a făcut printr-un contract de împrumut (creditare societate). 
 
Veniturile declarate ale familiei Bujoi au fost de 166.839 lei, din următoarele surse: salarii - 83.580 lei - George Bujoi (de la DGAS Constanța), 62.422 lei - Florentina Bujoi (de la Instituția Prefectului Constanța); cedarea folosinței bunurilor - câte 3.000 lei George Bujoi și soția sa, din chirii (contract închiriere) către Cosmin Levitchi; din alte surse - 11.550 lei (Florentina Bujoi - indemnizație alegeri / Instituția Prefectului Constanța), 1.305 lei (Florentina Bujoi - voucher vacanță); 1.982 lei - alocație AJPIS pentru copil.
 
George Bujoi nu a declarat interese.
 
Declarațiile înregistrate pe 20 mai 2020 au fost completate de George Bujoi în calitate de șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța. Au fost menționate cele trei apartamente, iar George Bujoi a specificat că nu deține autoturism. Apare în schimb și aici împrumutul de 45.000 de lei acordat în nume personal către SC Blue Star Group SRL, prin contract de împrumut (creditare). Totodată, sunt menționate două credite bancare la BCR, unul de 41.000 de euro contractat în 2009 și scadent în 2029, iar celălalt în valoare de 60.000 de lei, contractat în 2013 și scadent în 2023. 
 
Familia Bujoi a realizat venituri în valoare totală de 155.540 lei, din următoarele surse: salarii - 82.678 lei - George Bujoi (de la DGAS Constanța), 63.836 lei - Florentina Bujoi (de la Instituția Prefectului Constanța), 1.450 lei (voucher vacanță Florentina Bujoi), 1.536 lei (alocație AJPIS pentru copil); cedarea folosinței bunurilor - câte 3.000 lei George Bujoi și soția sa, din chirii (contract închiriere) către Cosmin Levitchi.
 
Nici în acest document George Bujoi nu a declarat interese.
 
Declarația de avere înregistrată pe 22 mai 2019, care a fost completată de George Bujoi tot ca șef birou la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, cuprinde cele trei apartamente, împrumutul în nume personal către Blue Star Group, cele două credite bancare la BCR și suma de 118.318 lei venit total al familiei. În această valoare au intrat: venituri din salarii - 65.362 lei (George Bujoi, de la DGAS Constanța), 45.948 lei (Florentina Bujoi, de la Instituția Prefectului Constanța); alocație copil - 1.008 lei; venituri din cedarea folosinței bunurilor - câte 3.000 lei George Bujoi și Florentina Bujoi (chirie către Cosmin Levitchi). George Bujoi nu a declarat interese nici de această dată.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui George Bujoi.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarație de avere
Mihai Stanciu, director executiv în Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.