Declaraţie de avere Inspector de trafic la Inspectoratul Teritorial 2 din cadrul ISCTR, cu mai multe terenuri agricole în Constanţa (document)

Gabriel Răzvan Zagon este inspector trafic la Inspectoratul Teritorial 2 din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR). Acesta deţine mai multe terenuri în judeţul Constanţa, dar nu are nicio locuinţă în proprietate.
 
Inspectorul deţine, potrivit declaraţiei de avere completate la data de 6.06.2017, trei terenuri agricole achiziţionate în anul 2003, situate în comuna constănţeană 23 August, unul fiind de 5,5 ha, altul de 2,95 ha, iar al treilea de 5.300 mp. De asemenea, mai are un teren agricol în Constanţa, achiziţionat în 2011, în suprafaţă de 3.398 mp.
 
Nu deţine apartamente, case de locuit sau spaţii comerciale. Conduce un autoturism Toyota, fabricat în 2007, şi a efectuat un împrumut bancar la Bancpost, în anul 2008, scadent în 2020, valoarea fiind de 10.000 de euro. În anul fiscal anterior declaraţiei depuse, a încasat de la ISCTR suma de 35.592 de lei.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere a inspectorului ISCTR Gabriel Răzvan Zagon. 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.