Declaraţie de avere - Ionuţ-Dumitru Gumeni, şef birou la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)


Ionuţ-Dumitru Gumeni este şef Birou Administrare Reţea la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. El şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 4 iunie 2019.


Potrivit declaraţiei de avere, deţine un teren agricol în Constanţa, în suprafaţă de 505 mp, cumpărat în anul 2006. De asemenea, la Valu lui Traian are un teren intravilan de 452 mp, achiziţionat în 2012. În Valu lui Traian, are o casă ridicată în regim propriu, din 2013, în suprafaţă de 144,54 mp. La Constanţa are un apartament, cumpărat în 2015, în suprafaţă de 20,61 mp.


Familia Gumeni are două autoturisme, o Dacia Logan, fabricată în 2006, şi un Opel Corsa C, cu anul de fabricaţie 2004. Ionuţ-Dumitru Gumeni a încasat 75.758 lei de la CN APM, în timp ce soţia a primit un salariu de 38.422, în calitate de profesor la Școala Gimnazială nr. 40 Constanţa. În declaraţie de avere sunt menţionate şi sumele de 2.300 lei – reprezentând burse pentru fiecare dintre cei doi copii, alocaţia de 1.008 lei, respectiv 2.400 lei, indemnizaţia de 3.106 lei de la DGASPC, iar de la primăria Valu lui Traian o indemnizaţie de 13.847 de lei pentru un copil.


Potrivit declaraţiei de interese, Ionuţ-Dumitru Gumeni este acţionar la Oil Terminal SA, cu un număr de 937 părţi sociale, prin programul de privatizare în masă 1991-1994, valoarea la zi fiind de 127,90 lei pe cupon.


În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Ionuţ-Dumitru Gumeni.

 

Citeşte şi:
 
Declaraţie de avere – Radu Florescu, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)



Declaraţie de avere – Doru-Adrian Mihai, şef serviciu exploatare şi siguranţa portuară la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Adina Albu, şef birou consultanţă, avize şi negocieri necontencioase la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Ioan Butunoi, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Otilia Ifimov, şef departament Achiziţii Publice la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Laura Niculae, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Daniel Răzvan Jarnea, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Iancu Hagi, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Luciana Izabel Mocanu, şef birou litigii şi negocieri contencioase la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Mădălin Alexandru Crăciun, director comercial la CN APM Constanţa (document)

Declaraţii de avere – Irina Beşcucă-Iacob, şef serviciu financiar la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Narcisa Rotaru, economist la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Gabriela Murgeanu, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarație de avere - Ionuț-Dumitru Gumeni Șeful Biroului de Administrare Rețea din cadrul CN APMC, cu două terenuri, o casă și un apartament (document)

17 Jul 2017 2162