Declarație de avere - Ionuț-Dumitru Gumeni Șeful Biroului de Administrare Rețea din cadrul CN APMC, cu două terenuri, o casă și un apartament (document)

Ionuț-Dumitru Gumeni, șeful Biroului de Administrare Rețea din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC), deține, așa cum reiese din declarația de avere completată în martie 2017, un teren agricol în suprafață de 505 mp, dobândit împreună cu soția sa, Dochița Gumeni, în 2006, având fiecare 50% cotă-parte, și un teren intravilan cu suprafața de 452 mp, de asemenea, în cote egale cu soția.
 
Acesta mai împarte cu soția sa, în cote egale, o casă și un apartament. Casa este construită în regie proprie, în Valu lui Traian, în 2013, și are suprafața de 144,54 mp, iar apartamentul, situat în Constanța, a fost cumpărat în 2015, având suprafața de 20,61 mp.
 
Ionuț Gumeni conduce două autoturisme, unul marca Dacia Logan, fabricat în 2006, iar celălalt marca Opel Corsa C, fabricat în 2004.
 
El nu are bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.
 
În ultimul an nu a obținut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depășească 500 de euro.
 
Potrivit declarației de avere aferente anului fiscal 2016, Ionuț Gumeni a obținut venituri în valoare de 60.370 de lei de la CN APM SA Constanța, iar soția sa a câștigat 31.047 de lei, în calitate de profesor la Școala Gimnazială nr. 40 Constanța. La veniturile familiei au fost adăugate alocațiile copiilor, în valoare de 1.008 lei, respectiv 2.093 de lei.
 
Conform declarației de interese completate în anul 2017, acesta deține 937 de acțiuni, prin programul de privatizare în masă 1991 - 1994, cu valoarea declarată pe cupon de 975.000 de lei vechi, valoare la zi 181,8 lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale lui Ionuț-Dumitru Gumeni, șef al Biroului de Administrare Rețea din cadrul CN APMC.
 

Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declaraţie de avere - Ionuţ-Dumitru Gumeni, şef birou la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

04 Feb 2020 3341