Declarație de avere Livia Atoderoaiei, șef birou la DRDP Constanța, a menționat un teren, o casă, un apartament în Bulgaria și două mașini (DOCUMENTE)


 
• Livia Atoderoaiei este șef birou la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Livia Atoderoaiei a înscris un teren, o casă de locuit, un apartament și două autoturisme.
• Livia Atoderoaiei a menționat și că e asociat și administrator într-o firmă, dar și membru în Asociația Consilierilor Juridici Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Liviei Atoderoaiei, șef birou la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul instituției și înregistrată pe 8 iunie 2022, Livia Atoderoaiei a menționat că deține cote-părți dintr-un teren intravilan, o casă de locuti și un apartament, dar a înscris și două autoturisme.
 
În suprafață de 350 de metri pătrați, terenul este în localitatea Cumpăna din județul Constanța, a fost dobândit în anul 2013, prin contract de vânzare - cumpărare, iar coproprietari (cu 1 / 2 cotă-parte) sunt Livia Atoderoaiei și Mircea Aurelian Atoderoaiei.
 
Amplasată la Cumpăna, casa de locuit are suprafața de 180 de metri pătrați, a fost dobândită în 2013, prin contract de vânzare - cumpărare, iar Livia Atoderoaiei și Mircea Aurelian Atoderoaiei sunt coproprietari, cu 1 / 2 cotă-parte.
 

Apartamentul e la Balcic, în Bulgaria, are 101 metri pătrați și a fost obținut în 2021, prin contract de vânzare - cumpărare, de Livia Atoderoaiei și Mircea Aurelian Atoderoaiei, cei doi coproprietari, cu 1 / 2 cotă-parte fiecare.
 
Autoturismele sunt marca Chevrolet Cruze, an de fabricație 2012, și Hyundai Tucson, an de fabricație 2017, primul fiind obținut prin moștenire, iar cel de-al doilea fiind achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare.

 
Livia Atoderoaiei a mai menționat în declarația de avere că, în ultimele 12 luni, au fost înstrăinate două bunuri: pe 13 septembrie 2021 - un apartament (vândut lui Alexandru Iacoban, cu 91.500 de euro) și pe 14 mai 2021 - un autoturism (vândut lui Radu - Ștefan Codreanu, cu 7.200 de euro).
 
În același timp, în declarația de avere sunt înscrise și două credite bancare, unul în valoare de 53.200 de euro, contractat la BRD, în 2013, și scadent în 2043, iar celălalt, în valoare de 124.953 lei, contractat la ING Bank, în 2021, și scadent în 2026.    
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Livia Atoderoaiei a înscris veniturile sale din salariul de la DRDP, în sumă de 82.423 lei și alocațiile celor doi copii, în sumă de câte 2.539 de lei.
 
În declarația de interese, Livia Atoderoaiei a menționat că este membru în Asociația Consilierilor Juridici Constanța, dar și că are calitatea de asociat și de administrator în firma SC Zillion Light SRL Constanța.
 
Potrivit confidas.ro, consultat joi, 30 iunie a.c., SC Zillion Light SRL a fost înființată în anul 2013 și are sodiul social la Cumpăna. Compania este în stare de funcționare, având în 2021 o cifră de afaceri de 5.673 lei, o pierdere netă de 11.223 lei și angajați - 0. CAEN principal declarat - „Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)“. Asociații firmei (fiecare cu 50%) sunt Livia Atoderoaiei și Mircea Aurelian Atoderoaiei, cei doi având și calitatea de administratori. Mircea Aurelian Atoderoaiei figurează ca asociat și administrator (100%) și în firma Micro Ferma Urbana SRL Constanța (aflată în funcțiune).        
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Liviei Atoderoaiei.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Declarație de avere
Marian Potîrnache, șef agenție la DRDP Constanța, a menționat un teren, un apartament, o casă și două mașini (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.