Declarație de avere – Margareta Daniela Voicu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (document)

  • Margareta Daniela Voicu este consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
Margareta Daniela Voicu este consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța și a depus ultimele declarații de avere și de interese la data de 18 mai 2020.
Conform declarației de avere, soțul deține un apartament în cartierul constănțean Tomis Nord, cumpărat în 2001, având o suprafață de 39 mp. Margareta Daniela Voicu are un apartament de 29,78 mp, în zona Abator din Constanța, primit donație în 1996.
Mai are în posesie un autoturism marca Volkswagen, fabricat în anul 2008. De altfel, Margareta Daniela Voicu a încasat un salariu de 41.823 lei de la APM Constanța, în timp ce soțul a primit un salariu neprecizat de la SC Colosseum Intermed SRL, unde este asociat unic. Pentru copil au încasat o alocație de 1.008 lei.
Potrivit declarației de interese, consilierul APM Constanța este membru în sindicatul Albatros al lucrătorilor APM Constanța.
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Margaretei Daniela Voicu.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Citește și:

Declarație de avere – Cătălin Dinu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (document)

Declarație de avere – Mihaela Marțolea, consilier juridic la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (document)

 Declarație de avere – Daniela Gina Adela Șerban, șef serviciu la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța (document)

 

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment Trenul Regal ajunge în Dobrogea. Familia Regală ia parte la scurte ceremonii de primire în gările din Cernavodă, Medgidia și Constanța (galerie foto+video)

15 Jun 2018 4870