Declaraţie de avere - Nicolae Mihai Cuciureanu, şef birou în cadrul Biroului Inspecţie de Siguranţă a Infrastructurii Rutiere şi Transport Mărfuri Periculoase (documente)

Nicolae Mihai Cuciureanu este şef birou în cadrul Biroului Inspecţie de Siguranţă a Infrastructurii Rutiere şi Transport Mărfuri Periculoase. El şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 5 iunie 2018.
 
Conform declaraţiei de avere, Cuciureanu are un teren intravilan pe care l-a primit moştenire, la care are o cotă-parte de 3/16 din suprafaţa de 631 mp. De asemenea, tot în 2018 a primit un teren agricol moştenire, din care are 3/8 din suprafaţa totală de 2.265,40 mp.
 
În 2010, prin contract de vânzare-cumpărare cu drept de usufruct viager şi obligaţie de întreţinere, a intrat în posesia unui apartament de 63,44 mp. Conform documentului ataşat, şeful de birou a cumpărat un autoturism Dacia Nova, fabricat în 1996, iar ulterior a achiziţionat prin leasing un autoturism Ford Mondeo, fabricat în 2006.
 
De la ARR, Nicolae Mihai Cuciureanu a încasat suma de 48.916 lei, iar soţia a câştigat de la Banc Post în calitate de referent de specialitate suma de 34.469 de lei. De asemenea, tot de la ARR; Cuciureanu a mai primit suma de 26.297 lei, ca evaluator de competenţe profesionale. De la Meda Consulting SRL Ploieşti a primit 2.550 lei. Copilul soţilor Cuciureanu a primit o alocaţie de 1.008 lei.
 
În declaraţia de interese a precizat doar că este membru de sindicat al Sindicatului Liber ARR.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Nicolae Mihai Cuciureanu.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 26 aprilie 2021

27 Apr 2021 2075