Declaraţie de avere - Nicoleta Adina Gămălan, şef birou la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)


Nicoleta Adina Gămălan este şef Birou control financiar preventiv în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA. La data de 3 iunie 2019 şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese.


Conform declaraţiei de avere, deţine un apartament de 51,33 mp, pe care l-a achiziţionat în anul 2018. De asemenea, mai are un autoturism Mercedes-Benz A 150, fabricat în anul 2008. În august 2018, are o promisiune de vânzare a unui imobil, iar pe 10 ianuarie 2019 a vândut un apartament, valoarea fiind un litigiu pentru un cont escrow.


Are un credit la BRD, deschis în 2016, scadent în 2018, valoarea fiind de 30.021,82 lei, fiind activ la momentul depunerii declaraţiei de avere. La Raiffeisen Bank are un credit din 2018, scadent în 2023, în valoare de 70.000 de lei.


Potrivit contractului individual de muncă, Nicoleta Adina Gămălan a încasat un venit anual de 91.456 lei.


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.


În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Nicoletei Adina Gămălan.



Citeşte şi:


Declaraţie de avere – Radu Florescu, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Doru-Adrian Mihai, şef serviciu exploatare şi siguranţa portuară la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Adina Albu, şef birou consultanţă, avize şi negocieri necontencioase la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Ioan Butunoi, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Otilia Ifimov, şef departament Achiziţii Publice la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Laura Niculae, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Daniel Răzvan Jarnea, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Iancu Hagi, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Luciana Izabel Mocanu, şef birou litigii şi negocieri contencioase la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Mădălin Alexandru Crăciun, director comercial la CN APM Constanţa (document)

Declaraţii de avere – Irina Beşcucă-Iacob, şef serviciu financiar la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Narcisa Rotaru, economist la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Gabriela Murgeanu, membru în Consiliul de Administraţie al CN

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.