Declarație de avere Octavian Dudescu, șef district la DRDP Constanța, secția Călărași deține bijuterii de peste 10.000 de euro (DOCUMENT)

  • Conform declarației de avere, deține la Călărași un apartament de 30 mp, achiziționat de soție în 2019
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Octavian Dudescu, șef district în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța – Secția Drumuri Naționale Călărași.
 
Conform declarației de avere, deține la Călărași un apartament de 30 mp, achiziționat de soție în 2019. Mai are în posesie două autoturisme marca Volkswagen, fabricat în 2009 și Dacia, fabricat în 2004.
 
Totodată, are bijuterii dobândite între 2010 și 2013, în valoare de 14.500 de euro. Deține un depozit bancar la Firstbank, deschis în 2021, cu o valoare la zi de 20.119 lei. Tot la Firstbank, într-un alt cont deschis în 2021, se află suma de 45.467 lei.
 
Datorii are la Firstbank, scandent în 2022, fiind vorba de suma totală de 65.000 lei, iar la Banca Transilvania are un credit scadent în 2023, cu o valoare de 15.500 lei.
 
Ca venituri, Octavian Dudescu a declarat un salariu de 34.450 lei de la DRDP Constanța, în timp ce soția a încasat 54.417 lei de la Spitalul Județean de Urgență Călărași.
 
Conform declarației de interese, nu sunt mențiuni făcute.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Octavian Dudescu, șef district în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța – Secția Drumuri Naționale Călărași.


 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Ce avere are Roxana Florentina Colniceanu, șef birou în cadrul DRDP Constanța (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.