Declaraţie de avere - Octavian Grigorie, şef birou Inspecţie Generală în cadrul ARR (documente)

Octavian Grigorie este şef birou în cadrul Biroului Inspecţie Generală al Autorităţii Rutiere Române. Şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 5 iunie 2018.
 
Potrivit documentelor, nu are niciun teren, însă deţine un apartament de 82,5 mp, achiziţionat în 1995, alături de soţie. De asemenea, în anul 2000 a mai cumpărat un apartament, de 50,5 mp, pe care îl are, de asemenea, în proprietate cu soţia. Soţii Grigorie au două autoturisme Volkswagen, unul fabricat în 1999, celălalt în 2010.
 
Octavian Grigorie are două conturi deschise la Credit Europe Bank, unul în euro, deschis în anul 2007, cu soldul la zi de 4.900 de lei, iar celălalt a fost deschis în 2014, cu un sold de 31.000 de lei. La Raiffeisen Bank are un cont deschis, conform documentului, în anul „2107“ (aşa a notat în declaraţia de avere), cu soldul de 40.000 de lei, „având drept provenienţă vânzarea moştenirii“.
 
În ceea ce priveşte veniturile, Octavian Grigorie a încasat un salariu la funcţia de bază de 47.680 de lei de la ARR, iar de la aceeaşi instituţie a încasat un salariu în afara funcţiei de bază de 62.049 de lei. Soţia a primit un salariu şi compensaţii de la SC Congaz SA în valoare de 60.000 de lei, dar şi un ajutor de şomaj de 8.400 de lei.
 
Potrivit declaraţiei de interese, şeful de birou de la ARR nu are acţiuni în nicio societate comercială.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Octavian Grigorie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.