Declarație de avere. Raluca Andreea Labeș, șef Serviciu în Consiliul Județean Constanța, averea, interesele și afacerile soțului (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ralucăi Andreea Labeș, șef Serviciu Administrație Publică, Relații Internaționale în Consiliul Județean Constanța
  • Potrivit declaratiilor de avere ale Ralucăi Andreea Labeș, soțul său, Adrian deține din 2020 două terenuri provenite din moșteniri, unul intravilan și un al altul agricol și o casă de locuit având aceeași proveniență
  • Împreună mai au și un apartament de 73 mp și două autovehicule
  • Soții Labeș au un cont bancar, însă din datele existente în declarația de avere nu reiese cu exactitate soldul dar și un credit în valoare de 221.300 lei, scadent în 2051
  • Raluca Andreea Labeș nu a declarat interese, în schimb, menționăm că potrivit RECOM, soțul acesteia este asociat Idalar SRL, Snow Clean SRL, Ralady Sambook SRL și Tamidalar SRL
 

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ralucăi Andreea Labeș, șef Serviciu Administrație Publică, Relații Internaționale în Consiliul Județean Constanța.
 
De fapt, putem considera că întreaga familie Labeș este cumva angajată a Consiliului Județean, soțul Adrian Labeș, fiind administrator provizoriu la Regia Autonomă Județeană de Drumuri de Poduri, instituție aflată în subordinea administrației județene.
 
Revenim însă la Raluca Andreea, fost inspector asistent în Primaria Constanța, s-a transferat  la Consiliul Județean Constanța, pe un post similar, după revenirea din concediul maternal.
 
Potrivit declaratiilor de avere ale Ralucăi Andreea Labeș, soțul său, Adrian deține din 2020 două terenuri provenite din moșteniri, unul intravilan și un al altul agricol și o casă de locuit având aceeași proveniență.
 
Împreună mai au și un apartament de 73 mp și două autovehicule, unul cumpărat și celălalt moștenit.

Soții Labeș au un cont bancar, însă din datele existente în declarația de avere nu reiese cu exactitate soldul dar și un credit în valoare de 221.300 lei, scadent în 2051.


Anul trecut, Raluca Andreea Labeș a încasat salarii de 43.200 lei de la Consiliul Județean, 2.400 lei de la Primăria Constanța și aproape 6.000 de lei din stimulentul de inserție de la stat.

Soțul, Adrian Labeș a avut în 2021 drepturi salariale de la SC Idalar SRL – 13.000 lei, de la Snow Clean SRL – 11.300 lei iar de la Regia Autonomă Județeană de Drumuri de Poduri o indemnizație de 780 lei pentru luna decembrie 2020.

Fiul familiei Labeș a primit alocație de stat de 2.550 lei.
 
Raluca Andreea Labeș nu a declarat interese, în schimb, menționăm că potrivit RECOM, soțul acesteia este asociat Idalar SRL, Snow Clean SRL, Ralady Sambook SRL și Tamidalar SRL.
 
În Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1072 din 14 martie a.c. a fost publicată hotărârea asociaților societății Snow Clean SRL.

Gianina Ionela Topolov şi Itu Iuliana, asociate ale societăţii sus-menţionate, au hotărât în 2021, cooptarea în societate a lui Adrian Labeș, născut la data de 21.04.1991 în Constanţa, judeţul Constanţa dar și prelungirea mandatului de administrator al Iulianei Itu pe o perioadă de 60 ani.

Totodată, asociații au mai decis conform art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, retragerea din societate a Gianinei Ionela Topolov (n.r.consilier județean PNL) prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 12 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 120 lei, la preţul de 120 lei, către Adrian Labeș.

În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 3.000 lei, fiind împărţit într-un număr de 300 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către asociaţi astfel: Iuliana Itu - 288 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 2.880 lei, participare la profit 96% şi participare la pierderi 96% și Adrian Labeș- 12 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 120 lei, participare la profit 4% şi participare la pierderi 4%.

Cifra de afaceri a firmei a fost de 4.353.467 lei în anul 2021, cu un profit de 105.829 lei după 16 ani de activitate.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 1%.

Snow Clean SRL  a raportat un număr de 43 angajați în anul 2021.
 
Potrivit www.confidas.ro, Snow Clean SRL a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 390.234 lei.

Pe lângă SCJU și DGASPC, societatea a mai avut contracte și cu CERONAV, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, aflat în administrarea Consiliului Județean Constanța.
  
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Ralucăi Andreea Labeș.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:
 
Snow Clean, afaceri cu bani publici! Consiliera PNL Gianina Topolov și-a cesionat acțiunile administratorului RAJDP, Adrian Labeș a cărui soție lucrează în Consiliu Județean Constanța (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Ce avere are Roxana Nadolu, secretarul general al comunei Costinești. Soțul său e funcționar public la Primăria Mangalia (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 536

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, secretar general, UAT Cobadin (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 538

Declarații de avere Constanța Ce avere are Silvica Olteanu, secretarul general al Orașului Cernavodă? Soțul său este șef serviciu în Primăria Cernavodă (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 595

Averea și interesele secretarului general al UAT Oraș Ovidiu, Laura Elena Antonie (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 483

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Luminiței Gheorghe din cadrul ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 466

Declarații de avere Constanța Doinița Cristian, secretar general al orașului Hârșova (DOCUMENT)

03 Apr 2024 546

Achiziții publice în județul Constanța, nemenționate în declarațiile de interese. Consilierul local și „mecanismul” de succes (DOCUMENTE)

03 Apr 2024 1369

Declarații de Avere Constanța Mihai Dusu, șef formație la ABADL deține un apartament (DOCUMENT)

02 Apr 2024 644

Declarații de Avere Averea și interesele Georgetei Duduta, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)

02 Apr 2024 513

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Ionel Gherase, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 478

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Gabriel Dorbica, șef compartiment la ABADL (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 578

Declarații de avere Constanța Viorel Iacob, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 449

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 612

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 721

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 566