Declarație de avere Ramona Codreanu, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Hârșova, deține o cotă parte dintr-un teren intravilan și două autoturisme (DOCUMENTE)

  • În ultima declarație de avere, depusă pe 18.05. 2021, Ramona Codreanu,  a menționat că deţine împreună cu familia două autoturisme și o cotă-parte dintr-un teren intravilan. 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ramonei Codreanu, (membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Hârșova), documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului Orășenesc Hârșova.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 18.05.2021, Ramona Codreanu, a menționat că deţine împreună cu familia o cotă parte dintr-un teren intravilan și două autoturisme.
 
Conform datelor înscrise în document, deține o cotă parte de 50% dintr-un teren intravilan, cu o suprafață de 720 metri pătrați. Aceasta a fost dobândită prin cumpărare, în 2013.
 
Codreanu Ramona, a înscris în declarația de avere și un depozit bancar la BRD, în valoare de 110.000 lei, contractat în 2019 și un depozit bancar, tot la BRD, în valoare de 32.000 lei, contractat în anul 2020.
 
De asemenea, în declarația sa de avere, sunt meționate două autoturisme: un autoturism dobândit prin cumpărare, marca Volkswagen, anul fabricației 2000, și un autoturism, dobândit tot prin cumpărare, marca BMW, anul fabricației 2005.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat” sunt menționate:
 
Ramona Codreanu:
 

Venituri din salariu:
Spitalul Orășenesc Hârșova - salariu de 40.080 lei
 

Venituri din activități independente:
Indemnizație Primăria Hârșova - 72.000 lei
 
Venituri din cedarea folosinței bunurilor (împreună cu Codreanu Felix Daniel):
Vânzare apartament - 20.000 euro
 
Venituri din activități agricole (împreună cu Codreanu Felix Daniel):
Apicultură - 7.500 lei
 
Felix Daniel Codreanu:
 
Venituri din salariu:

Garda de Coastă - salariu de 70.000 lei
 
Copii (doi): - alocație de stat - 7200 lei
 
 
În declarația de interese depusă pe 18.05.2021, Ramona Codreanu, a menționat calitatea sa de membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Hârșova.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Ramonei Codreanu.
 
 
Citește și:

Declarații de avere
Iuliana Dorneanu, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova deține trei terenuri și trei case (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.