Declaraţie de avere - Zoia Floroiu, şef serviciu la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)


Zoia Floroiu este şef serviciu Contracte, închirieri şi concesiuni la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Ea şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 3 iunie 2019.
 
Zoia Floroiu deţine un loc de parcare de 17,63 mp, achiziţionat în 2017, dar şi un apartament de 97 mp, cumpărat alături de soţ în anul 2010.
Soţii Floroiu au un autoturism Ford Focus, fabricat în anul 2008. Aceasta deţine mai multe conturi la ING şi Banca Transilvania, dintre care un cont în euro, cu un sold de 24.270 de euro, deschis în 2017, un alt cont deschis în 2018, cu un sold de 29.800 de euro, 31.100 lei într-un cont deschis în 2016, iar pe un card de credit, 3.000 de lei. În 2016 a deschis un cont în care deţine 28.500 de lei, un alt cont cu 2.000 de lei, dar şi un alt card de credit cu valoarea de 4.000 de lei şi un altul deschis în 2016, cu soldul de 6.000 de lei. La Patria Bank deţine un cont, deschis în 2017, cu un sold de 5.300 de euro, iar la Credit Europe Bank are un card credit de 5.000 de lei, deschis din 2015.
 
Zoia Floroiu a încasat un salariu de 82.189 lei de la CN APM Constanţa, iar de la Agenţia Judeţeană de Plăţi a primit 7.800 de lei - stimulent inserţie. Soţul a primit sub 55.000 de lei de la Patria Bank. Pentru copii, a încasat 2.280 lei alocaţie.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Zoiei Floroiu.
 

Citeşte şi
 

Declaraţie de avere – Radu Florescu, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Doru-Adrian Mihai, şef serviciu exploatare şi siguranţa portuară la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Adina Albu, şef birou consultanţă, avize şi negocieri necontencioase la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Ioan Butunoi, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)


Declaraţie de avere – Otilia Ifimov, şef departament Achiziţii Publice la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Laura Niculae, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Daniel Răzvan Jarnea, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Iancu Hagi, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Luciana Izabel Mocanu, şef birou litigii şi negocieri contencioase la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Mădălin Alexandru Crăciun, director comercial la CN APM Constanţa (document)

Declaraţii de avere – Irina Beşcucă-Iacob, şef serviciu financiar la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Narcisa Rotaru, economist la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Gabriela Murgeanu, membru în Consiliul de Administraţie al CN
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.