Declarație de avere Alexandru Pasol, șef district DRDP - Secția de Drumuri Naționale Fetești, deține mai multe terenuri și imobile. O parte provin din moșteniri

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alexandru Pasol, șef district DRDP– Secția de Drumuri Naționale Fetești
  • Alexandru Pasol deține trei terenuri agricole și unul intravilan și trei case de locuit, o parte dintre acestea provenind din moșteniri
  • Familia Pasol mai deține și două autoturisme, dobândite prin contract de vânzare-cumpărare
  • În ultimul an fiscal, Pasol a avut venituri de 50.986 lei din salariul încasat de la DRDP Constanța 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alexandru Pasol, șef district DRDP– Secția de Drumuri Naționale Fetești.
 
Declarația a fost completată la data de 03.04.2022.
 
Alexandru Pasol deține trei terenuri agricole și unul intravilan (n.r. o parte moștenite) și trei case de locuit, două dintre acestea provenind tot din moșteniri.
 
Familia Pasol mai deține și două autoturisme, ani de fabricație 2008, respectiv 2009, dobândite prin contract de vânzare-cumpărare.

În ultimul an fiscal, Alexandru Pasol a avut venituri de 50.986 lei din salariul încasat de la DRDP Constanța, în timp ce soția sa a câștigat aproape 60.000 lei tot din salarii.
 
În declarația de interese, șeful districtului DRDP– Secția de Drumuri Naționale Fetești nu a făcut nicio mențiune, vezi secțiunea „documente”.
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Alexandru Pasol.
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Ce avere are Victor Marian Oprișan, șef district la DRDP Constanța, secția de Drumuri Naționale Constanța

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarație de avere Ce bunuri, conturi și interese deține George Vișan, directorul comercial al Portului Constanța (DOCUMENTE)

06 Aug 2022 963

Declarații de avere Liliana Dragomir, șef Secție în DRDP Constanța, trei mașini, credite și o remorcă (DOCUMENTE)

25 Jul 2022 687

Declarații avere Tudorel Catană, șef serviciu DRDP Constanța, trei mașini, un credit bancar și un sfert dintr-un apartament (DOCUMENTE)

15 Jul 2022 669

Declarație de avere Emil Calița, șef district la Secția de Drumuri Naționale Slobozia, este coproprietar la un apartament și la un teren (DOCUMENTE)

13 Jul 2022 752

Declarații de avere. Ruxandra Bulgaru, șef agenție la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța are casă, teren, autoturism dar și datorii(DOCUMENT)

11 Jul 2022 544

Declaraţii de avere Saveta Bălan, şef District Secţia de Drumuri Naţionale Slobozia, un teren, o casă şi o maşină (DOCUMENTE)

04 Jul 2022 539

Declarație de avere Ce avere are Mariana Aprodu, șef serviciu financiar, contabilitate și resurse umane în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța (DOCUMENTE)

30 Jun 2022 842

Declarații de avere Mirela Stancu, șef de laborator la CNAIR, deține mai multe bunuri (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 771

Radu Tudor Gheorghe, șef formație DRDP Constanța, o casă și două mașini (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 636

Declarații de avere Ce avere avere are Dorina Necula, șef de tură în cadrul DRDP Constanța (DOCUMENTE)

16 Jun 2022 774

Declarație de avere Ce avere are Paul Nicolae Mocanu, șef serviciu la CNAIR SA (DOCUMENTE)

15 Jun 2022 840

Declarații de avere Nicu I. Mihăilă, șef centru de întreținere și coordonare în cadrul DRDP Constanța – secția autostrăzi, deține patru vehicule (DOCUMENTE)

14 Jun 2022 825

Ce avere are Doru Romulus Jora, șef District la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța – Secția de Drumuri Naționale (DOCUMENTE)

10 Jun 2022 606

Declarații de avere Adrian Hartman, șef de district la DRDP Constanța, deține un apartament și o mașină (DOCUMENTE)

09 Jun 2022 814

Declarații de avere Daniel Dumitrescu, șef formație în cadrul CNAIR, deține un teren moștenit și un apartament dobândit prin contract de donație. Ce mașină conduce (DOCUMENTE)

04 Jun 2022 767