Declarații de avere Aneta Barbu, inspector la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, coproprietar la un apartament (documente)

 

 
• Aneta Barbu este inspector ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
• În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției, Aneta Barbu a menționat că este coproprietar la un apartament, dar și că a deschis un cont.
• Aneta Barbu nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Anetei Barbu, din Tulcea (inspector ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării).
 
În declarația de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, completată pe 27 mai 2021, Aneta Barbu a menționat că este coproprietar (cu cotă parte 1 / 2, alături de Valeriu Barbu) la un apartament, în suprafață de 43 de metri pătrați, dobândit în anul 1995, prin vânzare - cumpărare. 
 
De asemenea, inspectorul ecolog de la ARBDD a precizat în declarația de avere că în anul 2020 a dechis un cont curent, valoarea fiind 60.031,14 lei.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Aneta Barbu a menţionat venituri din salarii și din activități agricole, ambele surse bănești aparținându-i consilierului ecolog de la ARBDD. Venitul anual încasat de la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a fost de 48.976 (monedă neprecizată). 

 
Aneta Barbu nu a menționat interese.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Anetei Barbu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.