Declarații de avere Bogdan Bucurlescu, inspector ecolog la ARBDD Tulcea, are trei maşini şi e coproprietar la un teren şi la o casă (documente)


 
  • Bogdan Cătălin Bucurlescu este inspector ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
  • În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției, Bogdan Bucurlescu a menționat că deține trei maşini și e coproprietar la un teren şi la o casă.
  • Bogdan Bucurlescu nu a menționat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Bogdan Cătălin Bucurlescu, inspector ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea şi domiciliat în satul Mineri, comuna Somova, judeţul Tulcea.
 
În declarația de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, înregistrată pe 17 mai 2021, Bogdan Bucurlescu a menționat că, împreună cu familia, deține o un teren intravilan, o casă (ambele în satul Mineri) și trei maşini. În suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, terenul a fost dobândit în anul 2008, prin cumpărare. Familia Bucurlescu are casa din anul 2010, atunci când a fost construită, suprafaţa fiind de 180 de metri pătraţi. În ambele situaţii, atât la teren, cât şi la casă, coproprietari, cu 50% cotă parte, sunt Bogdan Bucurlescu şi soţia sa, Alina Bucurlescu.  
 
Cele trei mașini sunt o Skoda Fabia (an de fabricaţie 2001), un Volkswagen T4 (an de fabricaţie 1994) și un Mercedes 814 (an de fabricaţie 1995), toate fiind dobândite prin cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Bogdan Bucurlescu a menţionat venituri din salarii şi din activităţi agricole (monedă neprecizată), astfel: Bogdan Bucurlescu - 49.071 (salariu de la ARBDD, ca inspector ecolog); Alina Bucurlescu - 8.400 (concediu de creştere a copilului); 1.872 - David Mihai Bucurlescu (copil) - alocaţie; 1.872 - Amira Elena Bucurlescu (copil) - alocaţie / 5.000 - Alina Bucurlescu, prin Bucurlescu Alina PFA (venituri din apicultură).
 
Bogdan Bucurlescu nu a menționat interese.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Bogdan Bucurlescu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.