Declarații de avere Cătălin Condratov, inspector la ARBDD Tulcea, deține două mașini și o barcă și e coproprietar la un teren și o clădire (documente)

 

 
• Cătălin Petru Condratov este inspector la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
• În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției în 2021, Cătălin Petru Condratov a înscris un teren intravilan, o clădire, două autoturisme și o barcă.
• În declarația de interese, Cătălin Condratov a menționat calitatea de membru de sindicat.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cătălin Petru Condratov, inspector la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea şi domiciliat în Sulina.
 
În declarația de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, înregistrată pe 19 mai 2021, Cătălin Condratov a menționat că, împreună cu familia, deține, în calitate de coproprietar, 50% dintr-un teren intravilan de 600 de metri pătrați și 50% dintr-o clădire cu suprafața de 70 de metri pătrați (ambele în Tulcea și dobândite prin moștenire, în anul 2020), dar și două mașini și o barcă.
 
Autoturismele sunt marca Toyota (an de fabricație 2012) și Skoda (an de fabricație 1998), iar barca este Corsar 630 (an de fabricație 2017). Toate trei au fost dobândite prin contract de vânzare - cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Cătălin Condratov a înscris venituri din salarii, astfel: Cătălin Condratov - 35.778 (monedă neprecizată, salariu de la ARBDD); soția sa, Valeria Condratov - 18.000 (monedă neprecizată, salariu de la SC Briopan SRL); Vlad Condratov (copil) - 2.400 (monedă neprecizată, alocaţie); Raluca Condratov (copil) - 2.400 (monedă neprecizată, alocaţie).

 
În declarația de interese, Cătălin Condratov a menționat calitatea de membru de sindicat.
 

În declarația de avere înregistrată pe 29 mai 2020, Cătălin Condratov a înscris funcția de agent ecolog la ARBDD. Față de documentul depus în acest an, nu sunt menționate terenul și clădirea, acestea fiind dobândite, conform declarației din acest an, în 2020, dar nici autoturismul Skoda și barca Corsar 630, fiind înscrisă în schimb o lotcă, an de fabricație 1988, obținută prin cumpărare.

În ce privește veniturile (din salarii), sunt menționate sumele (moneda nefiind precizată): 31.897 - salariu Cătălin Condratov (agent ecolog ARBDD), 12.924 - salariu Valeria Condratov (SC Miadcom Distribution SRL Tulcea), 3.600 - alocații copiii Raluca și Vlad Condratov.
 
Precedenta declarație de avere și cea de interese au fost înregistrate pe 16 mai 2019, Cătălin Codratov fiind tot agent ecolog și membru de sindicat, ca în documentul depus în 2020. La bunuri mobile apar o barcă și autoturismul Toyota, fiind înscris în schimb și un credit bancar contractat la BCR în 2018 și scadent în 2023, cu valoare 35.000 (monedă neprecizată). Veniturile anuale sunt tot din salarii (monedă neprecizată), astfel: 20.765 - salariu Cătălin Condratov (agent ecolog ARBDD), 12.924 - salariu Valeria Condratov (SC Miadcom Distribution SRL Tulcea), 2.016 - alocații copiii Raluca și Vlad Condratov.
   
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Cătălin Petru Condratov.

Citește și:
 
Declarații de avere
Laura Cioroiu, inspector ecolog la ARBDD Tulcea - o maşină, un teren agricol, două apartamente şi trei depozite bancare (documente)

 
Declarații de avere
Theodora Carastoian, consilier la ARBDD Tulcea, e coproprietar la o casă și deține trei maşini (documente)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.