Declaratii de avere Constanta

Declarații de avere Consilierul județean PNL George Măndilă nu deține bunuri. În schimb, are de lichidat mai multe credite și împrumuturi (documente)

După ce, inițial, a renunțat la mandatul de consilier județean în octombrie 2016, liberalul George Măndilă revenea în CJ Constanța, după încetarea mandatului de ales județean deținut de liberalul Ovidiu Cupșa.

Măndilă a fost consilier județean în legislatura anterioară și membru în Biroul Politic Județean al PNL Constanța.
 
Conform declarației de avere a liberalului George Măndilă, depusă la învestire, „lada de zestre“ a alesului era goală. În schimb, acesta se „lăuda“ cu un credit bancar însumând 250.000 de lei, pe care va trebui să îl achite până în anul 2026.
 
Potrivit documentului, veniturile familiei Măndilă în anul fiscal 2016 au fost de 50.674 de lei. În declarația de avere depusă pentru anul 2017, consilierul a mai raportat încă un credit contractat în 2016 și scadent în 2019, în valoare de 20.000 de lei, și un împrumut de 10.000 de euro de la persoana fizică Stere Enache, ce trebuia restituit până în 2021.
 
La capitolul venituri, în anul fiscal anterior, familia Măndilă a raportat următoarele sume: 3.800 de lei din activitatea de consilier parlamentar, 7.600 de lei din activitatea de consilier tehnic și 5.500 de lei din indemnizația de ales județean. Soția, angajată la OCPI, a avut venituri de 5.500 de lei, iar copilul a încasat o alocație de 960 de lei.
 
Potrivit celei mai recente declarații de avere și de interese, depusă luna anul acesta, liberalul a mai contractat în 2018 un credit scadent în 2022, în valoare de 30.000 de lei. George Măndilă mai deține acțiuni la două SRL-uri, dar nu a încasat dividende. În anul fiscal 2017 a avut venituri din activitatea de consilier economic la o societate comercială, de pe urma căreia a încasat 11.400 de lei, iar din indemnizația de ales județean a obținut 9.732 de lei. Soția a încasat în același an 54.000 de lei din salarii, iar alocația mezinei familiei a fost în 2017 de aproape 1.000 de lei.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale consilierului județean PNL George Măndilă.
 
Citește și: 

Declarații de avere Averea și interesele consilierului județean PMP Florin Goidea (documente)

 
Declarații de avere Averea și interesele consilierului județean PNL Marius Enescu la doi ani de mandat! (documente)
 
Declarații de avere Consilierul județean ALDE Marcel Savlovschi a achiziționat un apartament în capitală în primii doi ani de mandat (documente)
 
Declarație de avere Consilierul județean Adriana Veronica Gheorghe (PSD), avere neschimbată, venituri mai mari (documente)
 
Declarație de avere Cât a câștigat consilierul județean PSD Gheorghe Donțu după primii doi ani de mandat? (documente)

Averea și interesele consilierului județean PSD Vasile Moldovanu. Investiții în terenuri și clădiri (documente)

Cât a încasat anul trecut consilierul județean Steluța Lebidov, venită în locul lui Emil Banias (documente)

Este printre cei mai bogați aleși Averea și interesele consilierului județean PNL Marian Crușoveanu (documente)

Constanța. Averea și interesele liberalului Radu Bogdan Matei la jumătatea mandatului de consilier județean (documente)

Consilierul județean Mircea Pintilie are venituri din indemnizație, pensie, arendă și dividende. Anul acesta și-a vândut bunurile moștenite în 2017! (documente)

Recent, a vândut un imobil. Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreședintele CJC Daniel Learciu (ALDE)? (documente)

Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreședintele CJC Claudiu Palaz (PMP)? (documente)

Cât a câștigat anul trecut președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu? (documente)

Veniturile alesului au crescut Cât a câștigat în anul fiscal 2017 liderul consilierilor județeni liberali, Marian Iordache? (documente)

Daniel Turcu, de la PMP, are de rambursat în 2018 un credit. Nu deține bunuri, dar de când a devenit consilier i-au crescut veniturile! (documente)

În 2017 a încasat prima pensie și a vândut terenuri moștenite de la socri Consilierul județean (PNL Constanța) Gheorghe Lămureanu, om de afaceri pe banii nevestei?! (documente)

Aleșii județeni Ionela Lockman, Ion Marinescu și Gheorghe Lămureanu și-au depus rapoartele de activitate (documente)

Împătimit al distracțiilor și vacanțelor exotice și mai puțin al administrației, Sorin Mocianu, consilier județean PNL, avere neschimbată de la începutul mandatului - o casă și o remorcă! (documente)

Declarații de avere Ce o recomandă pe Sabrina de la PSD Constanța - o moștenire?! Consilierul județean deține și o agenție de turism (documente)

Fiul administratorului Cimitirului Central Oficial, trăiește doar din indemnizația de consilier județean, deși conduce o mașină de lux și a reușit să economisească bani frumoși. Ce ascunde Cosmin Rareș Drăghici (PSD)? (documente)

Averea și interesele consilierului județean PSD Nicoleta Bercaru A dat chix în afaceri, dar a luat-o de la capăt. Deține patru autoturisme și trăiește „pe credit“ (documente)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

După ce a renunţat la mandat Liberalul George Măndilă revine în CJ Constanţa

20 Oct 2016 1528

UPDATE 6 S-a constituit noul Consiliu Județean Cine sunt cei care au renunțat la funcțiile de ales (galerie foto + video)

22 Jun 2016 4949

Să le spunem „La mulţi ani!” Constănţeni din lumea politică, economică şi sportivă îşi serbează onomastica de Sfântul Gheorghe

23 Apr 2016 4278

Bugetul judeţului Constanţa pe anul 2016 CJC preferă finanţări pentru proiecte eşuate!? (document)

05 Feb 2016 2631

PDL şi PNL îşi dispută supremaţia în noul PNL?! Cifrele dau bătăi de cap liberalilor

30 Sep 2015 1376

Secretarul general George Măndilă va asigura conducerea executivă a PNL Constanţa după autosuspendarea lui Gigi Chiru

31 Mar 2015 1128

“La şedinţa de vineri am fost propus eu pentru a asigura interimatul“ George Măndilă, preşedinte al Biroului Politic al PNL Mangalia

30 Mar 2015 904

Litoral TV DNA remaniază CJ Constanţa... dezbatere la ,,Radiografia Zilei”

18 Aug 2014 1078

Copiii unor personalităţi din Constanţa, la mitingul împotriva administraţiei Mazăre

11 Jul 2014 2178

Noile declaraţii de avere ale aleşilor din CJC Democrat-liberalul George Măndilă, fără avere, numai cu datorii şi venituri din salarii (documente)

30 Jun 2014 1362

Europarlamentare Vezi câţi cetăţeni din judeţul Constanţa s-au prezentat la urne până la ora 13.00

25 May 2014 1321

Prezenţa la vot la ora 10.00 4,7% dintre constănţeni şi-au exercitat dreptul de vot

25 May 2014 1409

Un locţiitor şi un preşedinte de secţie de votare nu s-au prezentat la datorie Iată ce măsuri au fost luate împotriva lor

25 May 2014 1562

Consilierii judeţeni nu ştiu că sunt responsabili cu achiziţiile publice (document)

24 Jan 2014 2769

PDL Constanţa aşteaptă soluţia de la preşedinte „Sperăm ca Guvernul să-şi vină în toate minţile şi să nu majoreze acciza la carburanţi” (galerie foto)

07 Dec 2013 950