Declarații de avere Daniel Gherase, șef Birou Nutriția Animalelor și Produse Medicinale Veterinare, din cadrul DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

  • Deține două apartamente și o mașină
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Daniel Gherase, care, potrivit site-ului oficial al instituției, area calitatea de exercitare temporară funcție publică de conducere temporar vacantă de şef Birou Nutriţia Animalelor şi Produse Medicinale Veterinare șef Birou Control Oficial Alimente de Origine.
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă în mai 2022, deține, alături de soție, un apartament de 60 mp, la Constanța, achiziționat în anul 2004, cât și un alt apartament de 68 mp, tot la Constanța, cumpărat în anul 2014. Ca vehicul, are în posesie un Ford Focus, fabricat în anul 2017. Nu are conturi bancare, în schimb, are un credit la Banca Transilvania, scadent în 2044, cu o valoare totală de 135.000 lei.
 
Ca venituri, de la DSVSA Constanța, Daniel Gherase a declarat un salariu de 95.347 lei, în calitate de consilier superior, în timp ce soția, Mariana Gherase, a declarat 74.331 lei de la Ministerul Finanțelor, în calitate de consilier superior. Pentru copii, cei doi soți au primit câte 2.880 lei de fiecare, alocație.
 
Conform declarației de interese, Daniel Gherase este membru în cadrul Federației Sindicale a Veterinarilor din România și în Asociația Medicilor Veterinari din România.
 
În declarația de avere completată în 2021, apare, în plus, un credit la BRD, scadent în 2023, cu o valoare de 35.000 lei. Iar ca venituri Daniel Gherase a precizat suma de 75.374 lei de la DSVSA Constanța, iar soția a câștigat 75.600 lei de la AJFP Constanța. în declarația de interese, apare în plus calitate de membru la Colegiul Medicilor Veterinari din România și Sindicatul Camera Veterinarilor din Constanța.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Irina Topoleanu, șef Serviciu Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală din DSV Constanța (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Daniel Gherase, consilier la DSVSA Constanța deține două apartamente (DOCUMENTE)

20 Jan 2024 858