Declarații de avere Daniel Romeo Holostencu, inspector ecolog la ARBDD Tulcea, deține un apartament și două autoturisme (DOCUMENTE)


 
  • Daniel Romeo Holostencu este inspector ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Comisariat Murighiol - Sf. Gheorghe.
  • În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției în 2021, Daniel Romeo Holostencu a înscris un apartament și două autoturisme.
  • Daniel Romeo Holostencu nu a declarat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Daniel Romeo Holostencu, inspector ecolog la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, Comisariat Murighiol - Sf. Gheorghe, şi domiciliat în Tulcea.
 
În declarația de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, înregistrată pe 21 mai 2021, Daniel Romeo Holostencu a menționat că, împreună cu familia, deține un apartament și două autoturisme. În suprafață de 80 de metri pătrați, apartamentul este amplasat în Tulcea, a fost dobândit în 2005 (prin cumpărare), iar titular este Daniel Romeo Holostencu.
 
Cele două autoturisme sunt marca Logan (an de fabricație 2005, dobândit prin cumpărare) și Suzuki (an de fabricație 2018, cumpărat în rate).
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Daniel Romeo Holostencu a înscris venituri din salarii, astfel: Daniel Romeo Holostencu - 37.675 (monedă neprecizată, salariu de la ARBDD); Anișoara Holostencu (soția) - 35.000 (monedă neprecizată, salariu de la spital, ca asistent medical).
 
Daniel Romeo Holostencu nu a declarat interese, la fel ca în declarațiile depuse pe 9 iunie 2020 și pe 4 iunie 2019.
 
În cele două declarații de avere, veniturile anuale înscrise sunt tot salariale, de la ARBDD, respectiv de la spital, astfel: 9 iunie 2020 - Daniel Romeo Holostencu - 31.346 (monedă neprecizată), Anișoara Holostencu - 35.000 (monedă neprecizată); 4 iunie 2019 - Daniel Romeo Holostencu - 19.359 (monedă neprecizată); Anișoara Holostencu - 25.000 (monedă neprecizată).
    

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Daniel Romeo Holostencu.
 
Citește și:
 
Declarații de avere
Vasilică Crivăț, inspector ecolog la ARBDD Tulcea, deține un teren și un autoturism (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.