Declarații de avere Daniela Iurașcu, consilier superior în ARBDD Tulcea, deține un teren și trei auoturisme (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danielei Iurașcu, consilier superior în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danielei Iurașcu, consilier superior la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea şi domiciliat în comuna Jurilovca, județul Tulcea.
 
Conform declarației de avere, completate la data de 2 iunie 2021, deține un teren de 439 mp, dobândit prin concesionare, în anul 2011. Nu are alte proprietăți.
 
Mai deține, totodată, un autoturism Dacia Loga, un autoturism Volkswagen Pasat și un Ford Modeo. Conform declarației de avere, Daniela Iurașcu a încasat 57.601 de la ARBDD Constanța, în timo ce soțul a primit 54.000 de lei de la IJJ Tulcea, în calitatea de subofițer operativ principal. Pentru cei doi copii, soții Iurașcu au primit câte 1.982 lei alocație.
 
 În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:   
Declarații de avere. Marian Ichim, agent ecolog în ARBDD Tulcea, deține trei terenuri și o casă în satul Partizani (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Tulcea Daniela Iurașcu, șef Serviciu Investiții - Achiziții la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, averea și interesele (DOCUMENTE)

11 Jan 2024 774