Declarații de avere. Directorul general al BTT, Claudiu Teliceanu, credite la bănci de peste 400.000 de lei (documente)

  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale directorului general al Biroului de Turism pentru Tineret, Claudiu Daniel Teliceanu
  • Menționăm că Teliceanu a mai fost director al Direcției Județene pentru Tineret și Sport dar și director executiv la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri Invest România
  • Directorul general al BTT deține împreună cu soția, două terenuri intravilane în localitățile Ovidiu și Lumina din județul Constanța dar și o casă de locuit în orașul Ovidiu
  • Familia Teliceanu mai are și două autoturisme dar și o colecție de ceasuri estimată la o valoare de 9000 de euro
  • Potrivit declarației de avere, directorul BTT are șase credite la bănci comerciale de peste 400.000 de lei


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).


În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale directorului general al Biroului de Turism pentru Tineret, Claudiu Daniel Teliceanu, potrivit mențiunilor depuse pe site-ul ANI.

Menționăm că Teliceanu a mai fost director al Direcției Județene pentru Tineret și Sport dar și director executiv la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri Invest România.
Consiliul de administrație al SC Biroul de Turism pentru Tineret SA, întrunit în ședință pe 15 decembrie 2020, a decis delegarea conducerii executive a societății BTT SA către Claudiu Daniel Teliceanu, începând cu data de 15 decembrie, pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea de prelungire pentru încă 2 luni.
Directorul general al BTT deține împreună cu soția, două terenuri intravilane în localitățile Ovidiu și Lumina din județul Constanța în suprafață totală de 560 mp, dobândite prin vânzare-cumpărare, dar și o casă de locuit în orașul Ovidiu.

Familia Teliceanu mai are și două autoturisme (Dacia și BMW), an de fabricație 2001, respctiv 2005, dar și o colecție de ceasuri estimată la o valoare de 9000 de euro.
Potrivit declarației de avere, directorul BTT are șase credite la bănci comerciale și a fost girant pentru o rudă în cadrul unui alt contract de credit în valoare de 50.000 de euro, scadent în 2020.
Sumele datorate băncilor se ridică la 430.000 de lei.

Veniturile lui Claudiu Teliceanu s-au ridicat în anul fiscal 2019 la aproximativ 226.500 lei, iar alte soției la aproape 25.000 lei. Acestora li s-au adăugat și alocațiile copiilor.

Potrivit declarației de interese, directorul BTT este asociat în 3 societăți comerciale: Clever Home Solutions SRL(10 părți sociale), Family Businnes Solutions SRL(8 părți sociale) și Clever Security Solutions (20 părți sociale).

Claudiu Teliceanu era în 2019 și administrator la Clever Home Solutions SRL și Clever Security Solutions SRL, dar și în Total Defender Pază și Protecție SRL.


În secțiunea „Documente, puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale directorul general al BTT.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 461

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 545

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 448

Declarații de avere Constanța Constantin Cerneagă, șef birou în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

18 Mar 2024 708

Declarații de Avere Averea și interesele lui Nicolae Dan Cionoi, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 618

Declarații de avere Constanța Colesnicencu Daniel, șef atelier la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 533

Declarații de avere Constanța Raluca Cojocaru, șef birou la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

13 Mar 2024 603

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Victor Cherciu, șef formație la ABADL SGA Tulcea (DOCUMENTE)

12 Mar 2024 563

Declarații de avere Constanța Marius - Cosmin Caraula, inginer șef la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

10 Mar 2024 609

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Ceraselei Iuliana Caraula, șef laborator la ABADL (DOCUMENTE)

09 Mar 2024 776

Declarații de avere Constanța Flavius - Andrei Axente, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

04 Mar 2024 596

Declarații de Avere Averea și interesele lui Constantin Baltoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral SGA Tulcea (DOCUMENT)

03 Mar 2024 597

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Silviu Claudiu Negrilă, director tehnic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 668

Declarații de Avere Constanța Liviu Bădoiu, șef birou la ABADL deține un apartament (DOCUMENTE)

02 Mar 2024 605

Declarații de avere Constanța Dumitru Carapit, auditor la Curtea de Conturi a României, averea și interesele (DOCUMENTE)

01 Mar 2024 822