Declarații de avere Dr. Paula Nicoleta Untaru, director medical al Spitalului Municipal Mangalia, deține șase terenuri, patru locuințe și trei autoturisme (document)

  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale doctorului Paula Nicoleta Untaru, director medical al Spitalului Municipal Mangalia, documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului Municipal Mangalia.

În ultima declarație de avere disponibilă și pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, depusă pe 12 iunie 2020, a menționat că deţine șase terenuri, unul situat în comuna Arefu, județul Argeș – dobândit în anul 2018 prin contract de cumpărare, patru în comuna Tuzla, județul Constanța – trei dintre ele dobândite prin moștenire în 2017 și unul prin contract de cumpărare în anul 2019, precum și un teren situat în comuna Topraisar, județul Constanța, dobândit prin moștenire în 2017.

De asemenea, deține două case + teren în localitatea Eforie Sud, județul Constanța, unul dintre ele fiind dobândit în anul 2008 prin construire, iar unul în anul 2017, prin donație. Mai deține o casă + teren în comuna Tuzla, dobândit în anul 2014 prin cumpărare și un apartament în municipiul Mangalia, dobândit în anul 2017 prin contract de cumpărare.

Paula Nicoleta Untaru deține și trei autoturisme, unul de tip Wolksvagen Multivan, fabricat în 2005, un Skoda Superb fabricat în anul 2007 deținul de soțul acesteia și un Toyota Land Cruiser fabricat în 2012, toate dobândite prin contract de cumpărare.

La categoria „conturi și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro, a precizat un cont curent deschis în 2017 la banca ING BANK, valută în euro, sold 13.000 și două conturi curente deschise în euro la BRD BANK în anul 2019, cu soldul 33.000, respectiv în 2015 cu valoarea la zi 13.000.

La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Paulei Nicoleta Untaru a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale în valoare de 183.254 lei, veniturile soțului său provenite dintr-un contract de navigator, în valoare de 65.000 euro, precum și două alocații ale copiilor, fiecare dintre ele în valoare de 1.536 lei.  De asemenea, a declarat venituri din activități independente în valoare de 2.168 lei, un stimulent de reinserție în valoare de 7.800 lei, soțul a obținut dividende de la S.C. PAULA NEUROMED SRL în valoare de 20.596 lei.

În declarația de interese depusă pe 12 iunie 2020, Paula Nicoleta Untaru a declarat calitatea de asociat unic al societății comerciale S.C. PAULA NEUROMED SRL și calitatea de asociat în cadrul Colegiului Medicilor Constanța.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese a Paulei Nicoleta Untaru.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Dragoș V. Anghelescu, membru supleant în CA al Spitalului Municipal Mangalia, deține un apartament și două autoturisme (document)

08 Nov 2021 1427

Declarații de avere Margareta Tatarciuc, membru supleant în CA al Spitalului Municipal Mangalia, deține un autoturism (documente)

05 Nov 2021 2046

Declarații de avere Carmen Niculescu, membru în CA al Spitalului Municipal Mangalia, deține o cotă de 1/2 dintr-un apartament și două autoturisme (document)

22 Oct 2021 1544

Declarații de avere Alina Amza, directorul financiar-contabil al Spitalului Municipal Mangalia, deține o cotă de 1/2 dintr-un apartament și două autoturisme

18 Oct 2021 1893