Declarații de avere Iosif Tone, comisar al GNM Constanța, coleg cu soția sa (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Iosif Tone, comisar al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța din vara anului 2022, soț al Manuelei Tone, de asemenea, comisar al GNM Constanța
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Iosif Tone, comisar al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța.
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Iosif Tone, comisar al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Iosif Tone, comisar al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța din vara anului 2022, soț al Manuelei Tone, de asemenea, comisar al GNM Constanța.
 
În declarația de interese completată în data de 7 august 2022, în termen de 30 de zile de la numirea în funcție, Iosif Tone nu a menționat niciunul.
 
În ce privește declarația de avere, completată în aceeași perioadă, Iosif Tone a declarat că deține 50% dintr-o casă de locuit în Constanța, în suprafață de 215 mp, construită începând cu anul 2018, iar la capitolul bunuri mobile a menționat un autoturism Hyundai fabricat în 2005 și deținut în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
Aceleași mențiuni se regăsesc și în declarația de avere a soției sale, Manuela Tone, colegă de serviciu cu acesta.
 
Fără active financiare și fără datorii, Iosif Tone a menționat venitul anual realizat pentru anul precedent, în sumă de 41.180 de lei, reprezentând salariul încasat de la Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL Năvodari și 6.000 de lei realizați din activități de consultanță, în declarația soției fiind menționat un PFA al soțului.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 13 martie 2023, PFA-ul Iosif Tone, înființat în februarie 2013, la Constanța, figurează ca fiind radiat.
 

Pentru a reveni la veniturile comisarului de mediu, Iosif Tone a menționat și venitul anual realizat de soția sa, Manuela Tone, în calitate de comisar al Gărzii de Mediu, ce s-a ridicat la un total de 51.232 de lei.
 
Despre Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL

 
Potrivit Confidas.ro, consultat pe 13 martie 2023, Combinatul de Îngrășăminte Chimice SRL a fost înființată în 2002 și are sediul social în Năvodari, pe strada Principală nr. 1, obiectul de activitate fiind reprezentat de fabricarea îngrășămintelor și produselor azotoase.
 
Asociat unic este Novifert SRL, controlată de Ernesto Sudati, acesta din urmă fiind și administratorul Combinatului de Îngrășăminte Chimice SRL.
 
În 2021, Combinatul a avut 105 angajați, profit net peste 31,80 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 177,63 de milioane de lei.
 
Societatea are mai multe puncte de lucru în Năvodari, dar și în alte localități din județul Constanța, precum și în București.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Iosif Tone, comisar al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amendă de zeci de mii de lei pentru un operator economic din localitatea Lazu, județul Constanța. Ce nereguli a constatat Garda de Mediu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 388

Dosarul se află la Tribunalul Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă redusă la jumătate, primită de la Garda de Mediu

12 Apr 2024 558

Amenzi în Portul Constanța! Patru operatori de cereale, sancționați de Garda de mediu

12 Apr 2024 506

Apelul formulat de Primăria Mangalia în procesul cu Garda Natională de Mediu - Serviciul Comisariatul Județului Constanța, respins de judecători

06 Apr 2024 539

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 649

Ce au decis judecătorii în procesul în care Logis Project SRL a contestat amenda primită de la Garda de Mediu Constanța?

04 Apr 2024 579

Garda de Mediu Constanța se judecă cu o firmă de comerț

03 Apr 2024 503

Știri Constanța O firmă de colectare a deșeurilor din Lumina s-a ales cu amendă usturătoare de la Garda de Mediu! (FOTO)

02 Apr 2024 618

Amendă usturătoare, primită de o firmă! Garda de Mediu Constanța a avut un control planificat

26 Mar 2024 529

Operator din Portul Constanța, amendat cu 60.000 lei, de Garda de Mediu Constanța. Iată pentru ce

25 Mar 2024 696

Primăria Cogealac contestă amenda dată de Garda de Mediu Constanța. Dosarul, pe masa magistraților

22 Mar 2024 617

Justiție Constanța Comprest Util SRL, la judecată cu Garda de Mediu! Ce a decis instanța

21 Mar 2024 586

Iridex Group Salubrizare SRL, la judecată cu Garda Naţională de Mediu-Comisariatul Judeţului Constanţa

17 Mar 2024 559

Știri Constanța Nereguli în administrarea deșeurilor la Cogealac. Amenzi pentru autorități și firma implicată (FOTO)

27 Feb 2024 733

Asociație de proprietari din Năvodari, amendată de Garda de Mediu Constanța (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 642